پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۵:۳۱

روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي اعلام كرد:

فروش فيلم ها در فروردين ماه سال 85، نزديك به دو برابر آمار فروش فروردين ماه سال 84 است

فروش فيلم هاي اكران اول فروردين ماه سال 85 نسبت به فيلم هاي اكران اول فروردين ماه سال گذشته، 7/96 درصد و نسبت به سال 83، پنجاه درصد افزايش يافته است.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي، در فروردين ماه سال جاري، 5 فيلم ايراني و يك فيلم خارجي، در فروردين ماه سال گذشته 7 فيلم ايراني و 3 فيلم خارجي و در فروردين ماه سال 83، چهار فيلم ايراني و 3 فيلم خارجي اكران شده است.

بالاترين فروش فروردين ماه سال 83 مربوط به فيلم " كما " با فروش دو ميليارد و 725 ميليون و 182 هزار و پانصد ريال است كه فيلم "زير درخت هلو"  پرفروش ترين فيلم فروردين ماه 85 با فروش سه ميليارد و 594 ميليون و 259 هزار ريال، 32 درصد بيشتر از اين فيلم فروخته است.

همچنين زير درخت هلو نسبت به فيلم شاخه گلي براي عروس (پرفروش ترين فيلم فروردين 84 با فروش يك ميليارد و 230 ميليون و 605 هزار ريال) ، 192 درصد افزايش فروش داشته است.

 به گزارش روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي ، فروش7 ميليارد و 842 ميليون و 436 هزار و پانصد ريال آثار به نمايش درآمده در فروردين ماه سال جاري نشان مي دهد كه فيلم هايي متناسب با اين فصل از سال انتخاب شده و تنوع آثار مطلوب است. (مجموع فروش فيلم ها در فروردين ماه سال 84، مبلغ سه ميليارد و 987 ميليون و 113 هزار ريال و در سال 83، مبلغ پنج ميليارد و 202 ميليون و 54 هزار ريال بوده است).

براي مثال فيلم هاي زير درخت هلو سه ميليارد و 549 ميليون و 259 هزار ريال، هوو يك ميليارد و 487 ميليون و 935 هزار ريال ريال و ازدواج به سبك ايراني (شانزده روز) يك ميليارد و 215 ميليون و 695 هزار ريال و چپ دست با فروش 252 ميليون و 66 هزار ريال با فضايي شاد و متناسب  با حال و هواي فروردين ماه، در ژانر اجتماعي ، چهارشنبه سوري با فروش 718 ميليون و 177 هزار ريال، در ژانر معناگرا "يك تكه نان" با فروش 515 ميليون و 430 هزار ريال و در ژانر كودك و نوجوان "مرباي شيرين" (دو روز اكران در فروردين ماه ) با فروش 22 ميليون و 476 هزار ريال از آثار به نمايش درآمده در سال جاري هستند .

همچنين فيلم شب بخير و موفق باشيد (15 روز)  تنها فيلم خارجي اكران در سال 85، مبلغ 36 ميليون و 397 هزار ريال فروش كرده است.

 

 

کد خبر 319234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha