پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۴:۵۳

شمارش معكوس تا نمايشگاه نوزدهم كتاب تهران - 49

نبايد در شرايط فعلي فروش كتاب از نمايشگاه حذف شود

نبايد در شرايط فعلي فروش كتاب از نمايشگاه حذف شود

ويدا اسلاميه - نويسنده و مترجم ادبي ، گفت : نمايشگاه كتاب به آشنايي مخاطبان با توليدات فرهنگي طي فرصتي كوتاه مي انجامد و از اين نظر قابل توجه است .


وي در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : با توجه به تخفيفات ويژه نمايشگاه  و محيط فرهنگي آن فروش و توزيع كتاب دربالا بردن سطح فرهنگي و آگاهي در جامعه بسيار مهم است .

اسلاميه ياد آور شد : اگر در نمايشگاه مكاني براي حضورمترجمان و مولفان و ناشران پديد آيد و در آن مكان تبادلات فكري و فرهنگي صورت گيرد بسيار مناسب و مفيد است ، چراكه تا جايي كه مي دانم انجمن خاصي براي مترجمان وجود ندارد و در آن مكان مترجمان و مولفان از تجربه هاي يكديگر استفاده مي كنند و اين امر در جهت بالا بردن سطح كيفي آثار مكتوب بسيار موثر است .

مترجم آثار هري پاتر خاطر نشان كرد : دركنار فروش كتاب ، اگر امكان برگزاري نمايشگاه كتاب نيز در طول سال فراهم شود ، بسيار مفيد خواهد بود ، اما با توجه شرايط كنوني ، گزينه فروش كتاب از نمايشگاه بين المللي كتاب نبايد حذف شود .

کد خبر 319609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha