به گزارش خبرگزاري مهر، روزنامه اماراتي البيان اخيرا اعلام كرد كه سه زيردريايي اسرائيلي براي حمله به تاسيسات اتمي بوشهر وارد آبهاي اقيانوس هند شدند و اين كشور به زيردريايي هاي اسرائيلي اجازه فعاليت عليه ايران را داده است.
خبرنگارخبرگزاري مهر درتماس با سفارت هند در تهران نظرمقامات اين سفارتخانه را درخصوص اين گزارش جويا شد. ويشنا هادي (Vishna Hadi) رايزن سفارت هند ضمن تكذيب اين گزارش گفت : روابط هند و جمهوري اسلامي ايران روابط دوستانه و عميق است و هند تحت هيچ شرايطي اجازه نخواهد داد منافع ايران از طريق هند به خطر بيفتد.
روزنامه البيان امارات امروز به نقل از منابع مصري ادعا كرده بود توافق محرمانه اي ميان تل آويو و دهلي نو صورت گرفته است كه براساس آن اسراييل مي تواند از خاك هندوستان نيروگاه اتمي بوشهر را هدف حملات نظامي خود قرار دهد، فاش كرد.
به ادعاي اين منابع براساس اين توافق پنهاني ، حمله به بوشهر تا پيش از پايان سال جاري انجام خواهد شد.
اين منابع همچنين ادعا كردند ، رژيم صهيونيستي در مقابل موافقت هند با استفاده از خاك خود براي حمله اسراييل به ايران دهلي را به هواپيماهاي هشدار دهنده آواكس و ديگر تجهيزات فوق پيشرفته مجهز خواهد كرد .
اين منابع همچنين ادعا كردند : اين قرارداد و توافق با ورود دو زيردريايي از نوع دلفين ساخت آلماني به آبهاي هند تكميل شده است .
به گفته اين منابع ، اسراييل در حال حاضر اسكادراني از جنگنده هاي اف 16 ساخت آمريكايي با تمام خدمه و كادر پروازي و مهمات در هند مستقر كرده است.
به ادعاي منابع مصري البيان ، اسراييل تصميم دارد ، بمباران نيروگاههاي هسته اي ايران را تا پيش از پايان سال جاري وتجهيز اين نيروگاه به سوخت هسته اي انجام دهد.
منابع مصري مي گويند كه شارون در ديدار اخير خود به واشنگتن ، بوش را در جريان اين طرح قرارداده است، ودهها عكس از نيروگاه هسته اي بوشهر را به او نشان داده و مدعي شده است ايران تا دو سال آينده به سلاح هسته اي دست پيدا خواهد كرد تا از اين طريق بتواند موافقت بوش را با اين حمله جلب كند.
البيان به نقل از اين منابع افزود: اسراييل بعد از حمله به بوشهر ، به ايران هشدار خواهد داد كه در صورت حمله موشكي به اسراييل ، زيردريايي هاي اسراييل مجهز به موشكهاي داراي كلاهك هسته اي براي حمله هسته اي به ايران آماده خواهند بود.
نظر شما