به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، آيت الله "عباسعلي عميد زنجاني" عصر امروز در همايش مصلح بيدار در جمع اساتيد، دانشجويان و حوزويان در تالار علامه اميني دانشگاه تهران با بيان اين مطلب افزود: عرصه دردآلود و رقابت هاي منفي و حسادت هاي علمي هميشه شهيد مطهري را سخت مي آزرد.
وي با اشاره به اتاق زير پله اي استاد مطهري در الهيات سرچشمه، خاطرنشان كرد: اساتيد از كمبودها گله مي كنند در حالي كه استاد شهيد مطهري به عنوان يك اسوه با كمترين تسهيلات و امكانات توانست آثار شكوهمندي را با كيفيت و كميت بالا ارائه دهد.
"عميد زنجاني" يكي از ويژگي هاي شهيد مطهري را پيوند دادن به بخش هاي گسيخته فلسفه توصيف كرد و افزود: شخصيت شهيد مطهري به گونه اي است كه در شرايط زندگي مدرن معاصر توانست گسيختگي بين فلسفه، دين و علم را سامان بخشد و اين سه مجموعه معرفت بشري را به يكديگر پيوند دهد.
وي تصريح كرد: مرحوم شهيد مطهري احياگر راه و روش فلاسفه بزرگ اسلام در قرن هاي سوم و چهارم است.
رئيس دانشگاه تهران اضافه كرد: شهادت استاد فقيد مطهري توسط چند جوان فريب خورده عبرت بزرگي براي محافل علمي ما است كه چگونه دشمن از بهترين عزيزان ما مي تواند استفاده كند و آنها را به منجلاب بكشاند.
نظر شما