به گزارش خبرگزاري مهر، اين مولكول كليدي ممكن است در آينده زمينه برقراري ارتباط قطع شده بين نورون ها را در مغز نوزادان و حتي در مغز بزرگسالان فراهم سازد.
محققان ممكن است از اين فاكتور براي ترميم ارتباطات بين سلول هاي مغزي كه در اثر صدماتي چون ابتلا به آلزايمر قطع شده اند، استفاده كنند.
يك تيم تحقيقاتي به سرپرستي "ماري گانكا سور" - استاد علم عصب شناسي و سرپرست بخش مغز و علوم ادراكي دانشگاه MIT ، فاكتوري مشتق شده از انسولين با نام IGF1 را كشف كردند كه مي تواند از اثرات فيزيولوژيكي حاصل از خاموشي قدرت بصري در يك چشم جلوگيري كند.
يافته هاي تحقيقي مشابه كه در دهه 60 توسط محققان دانشگاه هاروارد به سرپرستي "ديويد هابل" و "تورستن ويسل" كه بعدها موفق به كسب جايزه نوبل شد، انجام گرفت، حاكي از آن بود كه نقص ارتباطي نورون هاي عصبي درون يك چشم كه به عللي دچار آسيب مي شوند، ممكن است به نورون هاي سالم چشم ديگر كشيده شوند.
به گزارش مهر، با استفاده از اين فاكتور شايد بتوان در آينده از فقدان ارتباطات نورون هاي آسيب ديده در يك چشم و كشيده شدن اين نقص به اتصالات نوروني چشم ديگر جلوگيري كرد.
توسط محققان دانشگاه MIT :
فاكتور رشد برقراري ارتباط قطع شده بين نورون ها در مغز كشف شد

محققان انستيتوي يادگيري و حافظه Picower دانشگاه MIT فاكتور رشدي شبيه انسولين كشف كرده اند كه از اثرات معمول فقدان بصري در مغز جلوگيري مي كند.
کد خبر 320634
نظر شما