حسن ذوالقدر سرمربي تيم ملي در گفت وگو با "مهر" بدون اينكه جزئيات اين جلسه را ذكر كند تنها به بيان اينكه قرار شد تلاش و تمركز كليه اعضاي تيم و كادر فني براي كسب موفقيت در آينده دوچندان شود بسنده كرد.
وي در مورد مساله درگيري در بانكوك گفت: چنين مساله اي مطرح نشد چرا كه اصلا چنين چيزي صحت نداشته كه مطرح شود و اگر هم چيزي بود در همان بانكوك حل شده است.
ذوالقدر در مورد زمان تشكيل اردوي تيم گفت: تصميم گرفتيم به اعضاي تيم ملي استراحت لازم داده شود و سپس اردوهاي تيم ملي را آغاز كنيم. در حال حاضر تمركز اصلي ما روي تيم ملي دانشجويان است كه قرار است 23 ارديبهشت ماه به مسابقات جهاني والنسيا اعزام شود البته زمان كافي در دست داريم و مي توانيم بعد از يكي دو هفته اردوها را آغاز كنيم.
وي در پايان پيرامون همكاران خود در تيم و اسامي دعوت شدگان گفت: قبل از شروع اردو اسامي كادر مربيان و همچنين نفرات دعوت شده به اردو اعلام خواهد شد.
نظر شما