به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از اسلام آنلاين، اين مسابقه 60 دقيقه اي كه هشت بازيكن در هر طرف خواهد داشت و در دبيرستان برلين برگزار مي شود از سوي كليساي برلين و براندنبرگ و كليساي برلين- وملسدورف سامان داده شده است.
اين بازي با حضور رهبران ديني بين اديان اولين بازي از اين نوع در كشور آلمان محسوب مي شود هرچند در ماه ژانويه بازي مشابهي نيز در بريتانيا برگزار شد.
كليساهاي فرقه هاي مختلف مسيحيت رويدادهاي مشابهي را كه دربرگيرنده كنسرتهاي موسيقي، فستيوالها و ستادهاي متعددند با عنوان " آغاز بازي فوتبال 2006- آغاز دين" و جهت بهره گرفتن از فرصت جام جهاني به ترويج تساهل و وحدت برگزار مي كنند.
در اين ميان كليساهاي آلمان در ايالت ساكسوني درنظر دارند يك جام جهاني كوچك از 19 خرداد تا 28 تيرماه (درست زمان برگزاري بازيهاي جام جهاني فيفا) برگزار كنند.
اين ديدارهاي دوستانه پيش از آغاز بازيهاي جام جهاني فوتبال با برگزاري يك همايش توسط سفارت بريتانيا در برلين همراهند كه ادغام، نژادپرستي و فوتبال محوريت آن را تشكيل داده است.
اين همايش به بررسي وضعيت كنوني بريتانيا و آلمان پرداخته و گسترش تسهيلات ورزشي را مورد بحث قرار مي دهد.
نظر شما