پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۸۲، ۱۴:۱۴

ديدار تيم هاي واليبال پاس وصنام به تعويق افتاد

ديدار تيم هاي واليبال صنام و پاس در چارچوب هفته دوم رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي كشور به تعويق افتاد.

به گزارش خبرنگار "مهر"، قرار بود اين مسابقه ساعت 30/16 امروز در چارچوب رقابتهاي واليبال باشگاههاي برتر كشور برگزار شود كه به دليل شركت تيم صنام درتورنمنت بين المللي كويت اين ديداربه روز پنجشنبه هفته جاري موكول شد.
دراين چارچوب امروز دو بازي در تالار شهداي هفتم تير برگزار خواهد شد كه طي آن سايپا تيم شگفتي ساز هفته گذشته ميزبان لوله سازي اهواز خواهد بود. در اين مسابقه دوتيم از نظر سبك بازي شباهت زيادي با يكديگر دارند اما نقش اصلي را برادران نائيني ايفا خواهند كرد كه به عنوان پاسور در دو سوي تور آبشار زنهاي دو تيم را تغذيه خواهند  كرد.
رضا نائيني در تيم لوله سازي و اصغر نائيني در تيم سايپا وظيفه سنگنين بازيگرداني را بر دوش دارند.
در بازي دوم برق تيم شكست خورده هفته نخست كه به تيم تازه وارد دخانيات باخته بود ميزبان فولاد سبا است تيم اصفهاني كه مايومير بازيكن صربستاني را به خدمت گرفته است با انگيزه بسيار به تهران مي آيد و برقي ها هم كه شكست هفته گذشته را يك حادثه مي دانند به انگيزه جبران آن شكست بازي  خواهندكرد بايد ديد كه مهمانان شهرستاني امروز در مقابل ميزبانان تهراني چه خواهند كرد.

کد خبر 32218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha