به گزارش مهر ، مهدي كوچك زاده نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي برگزاري اين نمايشگاه را فرصت بسيار خوبي براي ديدار چهره به چهره مسئولان با مردم و پاسخگويي به سئوالات دانست.
وي افزود: در حال حاضر فضاي حاكم بر مطبوعات ايران، فضايي مبتني بر دموكراسي و بيان عقايد احزاب و گونه هاي مختلف است ، در عين حال معاونت مطبوعاتي ارشاد نيز بايد تلاش كند تا ارباب رسانه ها را در جهت فرهنگ سازي بويژه در حوزه اسلامي و ديني سوق دهد.
كوچك زاده درباره افزايش بودجه اختصاص يافته يادآور شد: بودجه كنوني مطبوعات متناسب با منابع كشور است و مي بايست بي شاز بحث گسترش كمي، كيفيت مطالب منتشر شده در رسانه ها افزايش يابد.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد: برگزاري نمايشگاههاي مطبوعات در كشور در استحكام بخشيدن به روابط ميان ارباب رسانه ها و مخاطبان نقش نويني ايفا كند.
نظر شما