به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اسلام آنلاين، دكتر محمد سيد طنطاوي شيخ الازهر گفت: كساني كه به شيوه اعتدال و ميانه روي تمسك مي جويند و در دين خود خالص هستند، به سنت نبوي اقتداء كرده اند.
شيخ الازهر با اشاره به پيامدهاي افراط اظهار داشت: افكاري كه از انديشه هاي افراطي سرچشمه گيرند، ويران كننده و مخرب هستند و با مبادي و موازين اسلام منافات دارند، افراط و تندروي علتهاي متعددي دارد كه مهمترين آنها تعصبات كوركورانه، بسته بودن و تحجر در فكر و مصالح شخصي است.
طنطاوي از مردم خواست تا به شيوه هاي اعتدال تمسك جويند و همبستگي خود را در مواجه و رويارويي با افكار فتنه انگيز ميان مسلمانان حفظ كنند.
دكترعلي جمعه مفتي مصر به ضرورت بازگشت به شيوه اعتدال و ميانه روي كه مرجع اول مسلمانان درجهان اسلام است، اشاره و تأكيد كرد: براي خروج از مسئله افراط و غلو بايد شيوه هاي اعتدال و ميانه روي را در پيش گرفت. از بين رفتن ارعاب جز با تسلط و سيطره بر تفكرات افراطي حاصل نمي شود . علتي كه زمينه ساز ايجاد ارعاب و خشونت مي شود، فهم و درك نادرست از آموزه هاي اسلام و موازين اين دين است.
دكتر احمد عمر هاشم رئيس كميته ديني پارلمان مصر نيز در همايش " اسلام؛ بيان اعتدال " به طرد و اخراج هر مسئولي كه مولد ارعاب و خشونت در جهان اسلام است، اشاره كرد و گفت: نظام حاكم بر كشورهاي اسلامي افرادي را كه اشاعه دهنده ارعاب و خشونت هستند، نمي پذيرد و با فكر و انديشه آنها مخالف هستند.
نظر شما