پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مهر ۱۳۸۲، ۱۶:۴۳

در چهارمين مرحله سفر آسيايي خود

بوش وارد سنگاپور شد

بوش رئيس جمهور آمريكا پس از ترك تايلند ساعتي پيش براي يك ملاقات 15 ساعته با مقامات سنگاپور به همراه همسرش وارد اين كشور شد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، جورج بوش رئيس جمهور آمريكا پس از اتمام سفر سه روزه خود به تايلند براي شركت در نشست 21 كشور آسيا و اقيانوسيه ساعتي پيش براي يك سفر 15 ساعته و مذاكره با مقامات سنگاپور وارد اين كشور شد.
جورج بوش دومين رئيس جمهور آمريكا است كه پس از سفر پدرش در سال 1992 به سنگاپور به اين كشور سفر مي كند. سفر به سنگاپور چهارمين سفر از سفرهاي دوره اي بوش به شش كشورآسيايي و استراليا بوده است.
بوش امروز عصر پيش از ملاقات با گوچاك تانگ (Goh Chock Tong) نخست وزير سنگاپور با اس.آر. ناتن (S R Nathan) رئيس جمهور سنگاپور ديدار و گفتگو خواهد داشت.
بوش فردا(چهارشنبه) صبح  به مقصد اندونزي و ديداري كوتاهي از بالي سنگاپور را ترك خواهد كرد و در آخرين ساعات فردا عازم استراليا خواهد شد.

کد خبر 32305

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha