پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۳:۲۰

اعتراف بوش:

وابستگي آمريكا به نفت به سطح خطرناكي رسيده است

وابستگي آمريكا به نفت به سطح خطرناكي رسيده است

جورج بوش رئيس‌جمهور آمريكا تاكيد كرد كه نفت به مخاطره بزرگ اقتصادي آمريكا تبديل شده است و اين كشور بايد از وابستگي شديد خود به نفت بكاهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر به نقل از رويترز، بوش در مصاحبه با تلويزيون دولتي آلمان با تاكيد بر اعتياد فراوان آمريكا به نفت وارداتي، يكي از راه‌هاي كاهش اين اعتياد را يافتن سوخت‌هاي جديد براي خودروها دانست.

بر اساس اين گزارش، بوش همچنين با اشاره به خطر انتشار گازهاي گلخانه‌اي، انرژي هسته‌اي را مناسب‌ترين گزينه براي تامين انرژي خواند. با اين وجود، وي تاكيد كرد كه آمريكا پيمان كيوتو را امضا نخواهد كرد، چرا كه كشورهايي همچون چين و هند هنوز آن را امضا نكرده‌اند.

وي افزود: نفت به يك ريسك اقتصادي براي آمريكا تبديل شده است. اگر تقاضاي نفت چين و هند و ديگر كشورهاي در حال توسعه به رشد بالاي خود ادامه دهد،‌ قيمت نفت افزايش خواهد يافت و اين امر قيمت بنزين در آمريكا را تحت تاثير قرار خواهد داد.

وي وابستگي آمريكا به نفت وارداتي را يك مخاطره "كاملا امنيتي" خواند و اعلام كرد كه شخصا به كاهش وابستگي آمريكا به نفت اعتقاد دارد. وي افزايش ماليات به منظور كاهش مصرف نفت و فرآورده‌هاي نفتي را راهكار مناسبي ندانست و نوآوري‌هاي تكنولوژيك را راه كاهش مصرف نفت عنوان كرد.

اين گزارش حاكي است، آمريكا بزرگترين وارد‌كننده نفت در جهان است و روزانه بيش از 25 درصد نفت جهان را مصرف مي‌كند. اكثر واردات نفت آمريكا از كشورهاي عربي خاورميانه صورت مي‌گيرد.

کد خبر 323086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha