پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۱:۳۱

سازمان مديريت اعلام كرد :

دانشجويان وام با حداقل كارمزد دريافت مي كنند

با اختصاص مبلغ يك هزار و 100 ميليارد ريال به وزارتخانه هاي علوم، بهداشت، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامي دانشجويان از وام قرض الحسنه با حداقل كارمزد برخوردار خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، اين مطلب بخشي از آيين نامه اجرايي نحوه استفاده از وجوه اداره شده موضوع جز (ج) بند 11 تبصره 2 قانون بودجه سال 1385 كل كشور است كه بر اساس آن، اين سازمان مكلف است ظرف يك هفته پس از ابلاغ آيين نامه مذكور، سهم هر يك از دستگاه هاي ياد شده را پس از اخذ نظرها و آمار دانشجويان واجد شرايط ثبت نام شده در سال گذشته، اعلام كند.

اين تصويبنامه دانشجويي را مجاز به استفاده از اين وام مي داند كه براي تحصيل، موظف به پرداخت شهريه هستند.

وام مذكور از طريق معرفي دانشجوي متقاضي به صندوق رفاه و پس از اخذ تعهدهاي لازم  از دانشجو و به صورت واريز به عنوان شهريه، پرداخت خواهد شد.

کد خبر 323499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha