پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۳:۴۵

عضو كميسيون فرهنگي مجلس :

انتقال نمايشگاه كتاب به شهر آفتاب ضروري است

انتقال نمايشگاه كتاب به شهر آفتاب ضروري است

انتقال نمايشگاه بين‌المللي به شهر آفتاب ضروري است، اما نياز به كارشناسي‌هاي بيشتري دارد .

به گزارش مهر ، لاله افتخاري عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين مطلب افزود : بحث انتقال نمايشگاه كتاب از زمان شهردار سابق ، دكتر احمدي ‌نژاد مطرح شد و بر اساس توافقات انجام شده گروهي مأمور بررسي موضوع و انتقال آن به محل جديد شدند.
به گفته افتخار، محل فعلي نمايشگاه بين‌المللي موجب بروز مشكلات و معضلات فراواني براي شهروندان ساكن در منطقه از جمله ايجاد ترافيك سنگين هنگام برپايي نمايشگاه‌هاي عمومي مي‌شود.

وي در ادامه افزود: شهر جديد آفتاب به دليل وجود دسترسي‌هاي مناسب مانند مترو، بزرگراه ‌ها، خطوط اتوبوسراني و به ويژه وجود دانشگاه‌هاي مختلف براي اين منظور در نظر گرفته شده است.

وي با بيان اينكه پيش از اين قرار بود محل فعلي نمايشگاه پس از انتقال تبديل به پارك ويژه بانوان شود ، ادامه داد : زمان لازم براي انجام اين كار به روند انتقال و آماده كردن محل مناسب بستگي دارد و اميدواريم به زودي با تعاملات لازم اين كار به نتيجه برسد.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اينكه‌، امسال نسبت به سال‌هاي گذشته بودجه بخش فرهنگي كميسيون افزايش يافته است ، افزود: هر چند لايحه بودجه از سوي دولت به مجلس ارايه مي‌شود، اما نمايندگان با توجه به اختيارات خود با بازنگري در بودجه، اعتبار بيشتري را به مقوله فرهنگ اختصاص داده‌اند، اما اين افزايش بودجه نيز كافي نيست و بخش فرهنگي نيازمند توجه بيشتر مسؤولان است .
کد خبر 323623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha