پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۸:۴۷

امنيت زيارت عتبات عاليات به طور كامل فراهم نيست

امنيت زيارت عتبات عاليات به طور كامل فراهم نيست

شرايط امنيتي عراق براي زيارت عتبات عاليات هنوز به طور كامل مهيا نيست و تنها امكان زيارت شهرهاي نجف و كربلا فراهم است.

معاون سازمان حج و زيارت كشور در حاشيه مراسم افتتاح اداره حج و زيارت شهرستان كرج در گفتگو با خبرنگار اجتماعي مهر در كرج گفت: به غير از تفاوت نرخ ارز كه در هزينه سفرها اعمال شده است ، هزينه سفر عمره در سال جاري هيچ گونه افزايشي نداشته است.

سيد ابوالحسن رضوي اظهار داشت: تفاوت هزينه هايي كه در برخي موارد مشاهده مي شود مربوط به درجه هتل محل اقامت ، زمان تشرف و نرخ بليت هاي پروازي با توجه به ايستگاه مبداء است.

وي ماه مبارك رمضان را گرانترين ماه براي حج عمره دانست و افزود: به دليل اينكه زمان سفر عمره در ماه مبارك رمضان يك هفته بيشتر است به طور طبيعي هزينه تشرف به حج در اين ماه نيز بيشتر است.

رضوي در خصوص كاروانهاي غيرمجاز و افراد كلاهبردار در خصوص اعزام مسافران به حج يا عتبات عاليات خاطر نشان كرد: به محض شناسايي از طريق مراجع قضايي و انتظامي با اين افراد برخورد مي شود و اختيارات كافي در اين زمينه به استانها داده شده است.

وي يادآور شد: هموطناني كه قصد عزيمت به حج يا عتبات عاليات را دارند تنها از طريق گروههايي كه از طريق سازمان حج و زيارت محافظت مي شوند به سفر بروند و از همراهي با گروههاي ناشناس به طور جدي خودداري نمايند.

رضوي در خصوص سفرهاي زيارتي به عراق گفت: بر اساس توافقنامه اي كه سال گذشته بين سازمان حج و زيارت ايران و وزارت جهانگردي عراق منعقد شده است ، روزانه تا سقف 1500 نفر به اين كشور عازم مي شوند.

وي ادامه داد: اين سفرها از طريق مرز مهران ، شلمچه و خسروي صورت مي گيرد و تنها در صورت تامين شرايط امنيتي كامل در عراق قابل افزايش است.

معاون سازمان حج و زيارت كشور تصريح كرد: وي گفت: زائراني كه از طريق كاروانهاي مورد تائيد سازمان حج وزيارت كشور به عراق اعزام مي شوند مورد حفاظت شركت هاي امنيتي عراق قرار دارند و به همين دليل سفر به عراق تنها از طريق اين كاروانها امكان پذير است.

 

کد خبر 324508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha