پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۵:۴۹

رئيس كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با "مهر":

جلسه ويژه جهرمي با نمايندگان مجلس درباره مصوبه شوراي عالي كار

جلسه ويژه جهرمي با نمايندگان مجلس درباره مصوبه شوراي عالي كار

رئيس كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي گفت: وزير كار و امور اجتماعي روز سه شنبه ميزبان اعضاي كميسيون كشاورزي مجلس خواهد بود تا در مورد آموزش كشاورزان روستائي و دلايل اخراج كارگران قراردادي صنايع وابسته به بخش كشاورزي در سال‌جاري و راهكارهاي مقابله با آن توضيح دهد.

سيد جاسم ساعدي  در گفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر،بحث اخراج تعداد زيادي از كارگران قراردادي صنايع وابسته به بخش كشاورزي را از موارد مورد بحث در جلسه اعضاي كميسيون كشاورزي مجلس با وزير كار و امور اجتماعي دانست و گفت: مصوبه افزايش 40 درصدي حقوق كارگران قراردادي در سال جاري موجب شده كه بسياري از كارفرمايان تعدادي از كارگران خود را از كارخانه ها ي صنايع تبديلي و تكميلي اخراج كنند .

ساعدي دلايل اخراج كارگران و راهكارهاي جلوگيري از اخراج آنان را از موارد مورد سئوال اعضاي كميسيون كشاورزي در جلسه مذكور اعلام كرد و تصريح كرد: يعني مصوبه اخير به جاي اينكه به نفع كارگر باشد به ضرر كارگران بوده و گرچه حقوق كارگران قراردادي پايين بوده اما اين افزايش حقوق بايد به صورت تدريجي انجام مي گرفت.

وي با اشاره به  موارد  مورد  مذاكره اعضاي كميسيون كشاورزي مجلس  با وزير كار و امور اجتماعي افزود:  آموزش روستائيان در دوره هاي كوتاه مدت و بلند مدت براي بخش كشاورزي از مهمترين موارد مورد بحث در جلسه روز سه شنبه اعضاي كميسيون كشاورزي مجلس با وزيركار و امور اجتماعي است .

به گفته  ساعدي، علي رغم اينكه تنها حدود 20 درصد از جمعيت كل كشور بي سواد هستند اما متاسفانه 50 درصد از نيروي فعال بخش كشاورزي يا كم سواد و يا بي سواد هستند كه اين ميزان بي سوادي  براي بخش بسيار زياد است .

وي  با اشاره به  استقرار مراكز آموزش فني و حرفه اي در شهرستان ها ، تصريح كرد: اين درحالي است كه براي بسياري از روستائيان امكان حضور در شهرها براي  يادگيري و گذراندن دوره هاي آموزشي مشكل است .

 ساعدي  با مثبت ارزيابي كردن پيشنهادات ارائه شده از سوي مسئولان وزارت كار امورو اجتماعي درمورد برگزاري دوره هاي آموزشي براي كشاورزان گفت: همچنين در جلسه مقدماتي با رئيس آموزش فني و حرفه اي وزارت كار پيشنهادات اوليه خوبي از سويوي در اين مورد ارائه شده است .

وي  با اشاره به تصويب 1350 ميليارد تومان تسهيلات در بودجه سال 85 براي اشتغال‌زايي دركشور افزود: با توجه به اينكه بخش عمده اي از اين اعتبار در اختيار وزارت كار و امور اجتماعي است لذا اين ديدار زمينه ساز فرصتي براي مذاكره و صحبت با وزير كار و امور اجتماعي است .

وي با اشاره به استقبال وزير كار امور اجتماعي از ديدار با اعضاي كميسيون كشاورزي مجلس ، گفت: در حدود سه ماه گذشته وزير كار و امور اجتماعي طي ارسال نامه اي به اعضاي كميسيون كشاورزي خواستار ديدار با اعضاي اين اين كميسيون و بررسي موارد مطرح شده بود.

به گزارش مهر، محمد جهرمي در محل وزارت كار و امور اجتماعي در سه شنبه هفته جاري ميزبان اعضاي كميسيون كشاورزي مجلس خواهد شد.

کد خبر 325380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha