به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهرصبح امروز مسعود عسگري آزاد در گردهمايي مديران مشاركت هاي مردمي سازمان آموزش و پرورش افزود: ماده 88 روش اجرايي خدمات بخش دولتي را تغيير مي دهد و در اين ماده با توجه به آزادي عملي كه مدير دارد مي تواند كارايي بالاتري ارايه دهد.
معاون سازمان مديريت و برنامه ريزي ادامه داد: ارايه خدمات رايگان به مردم در زمينه آموزش فقط توسط دولت نبايد انجام شود و مي خواهيم در بيش از 50 درصد مدارس اين مكانيزم اجرا شود.
وي افزود: دستورالعمل اجرايي ماده 88 به تمام واحدهاي آموزشي ابلاغ شده و در بسياري از استان ها اجرا مي شود.
از سوي ديگر معاون مشاركت هاي مردمي سازمان آموزش و پرورش نيز در حاشيه اين گردهمايي گفت: واگذاري مديريت مدارس به بخش خصوصي امكان پذير نيست و اين اصل نمي تواند در مديريت مدارس اجرا شود.
محمود ابراهيمي افزود: دستورالعمل خريد خدمات و مشاركت بخش خصوصي 23 مهر به تمام استان ها ارسال شده و در بخشي از استان ها به اجرا در آمده است.
وي ادامه داد: در بسياري از مدارس دو شيفته كه به دليل ازدحام جمعيت امكان تعطيلي يكي از شيفتها وجود داشت ما بر اساس اين ماده توانستيم تعدادي از دانش آموزان را به مدرسه غير انتفاعي منتقل كنيم و تمام هزينه تحصيل دانش آموزان را بپردازيم.
نظر شما