۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۶:۲۷

معاون سازمان بهزيستي در واكنش به مرگ دانش آموزي بر اثر مصرف قرص برنج:

فعاليت هاي پيشگيرانه در زمينه آسيب هاي اجتماعي بايد تقويت شود

بايد فعاليتهاي پيشگيرانه را به طور جدي تقويت كرد زيرا امكانات و اقدامات درماني پس از وقوع حوادثي مشابه مرگ يك دانش آموز بر اثر مصرف قرص برنج، حكم نوشدار پعد از مرگ سهراب را دارد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر ميرزماني در همايش مديران پيشگيري سازمان بهزيستي استانهاي سراسر كشور افزود: به نفع جامعه و مردم نيست كه اقدامات پيشگيرانه ، كاهش آسيب ها و بيماريها به عنوان رقيب بحث درمان در نظر گرفته شود.

وي اظهار داشت: متاسفانه حاشيه نشيني و وجود شهركهاي  تازه تاسيس به يكي از معضلات اجتماعي جامعه امروز تبديل شده است.

معاون پيشگيري سازمان بهزيستي گفت: در اين مناطق به مسئله بسيار مهم پيشگيري توجه نشده است درنتيجه با آسيب هاي اجتماعي، رواني و...  روبه رشدي مواجه هستند.

وي اضافه كرد: تشكيل سازمان غذا و دارو به ظاهر تصويب شده است ، پيشنهاد مي شود براي تقويت اقدامات پيشگيرانه در كشور تاسيس سازمان پيشگيري نيز در دستور كار قرار گيرد.

وي ضمن تاكيد بر نگاه جدي به فعاليتهاي پيشگيرانه گفت: بسياري از اقدامات مربوط به پيشگيري اوليه و ثانويه از جمله خدمات روانشناختي، روان درماني، مشاوره و تستهاي روانشناختي از پوشش بيمه برخوردار نيستند.

وي گفت: مصاحبه و ارزيابي، درمان مشكلات روانشناختي و مشاوره به علت طولاني بودن پروسه درمان و مشاوره و تداوم جلسات متعدد موجب تحميل هزينه هاي سنگين به مراجعان مي شود كه اين مسئله باعث مي شود فرد علاوه بر مشكلات روانشناختي نگران هزينه درمان خود نيز باشند.

 

کد خبر 326384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha