پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۱:۰۸

رئيس سازمان جهاد كشاورزي قم:

كيفيت توليدات دامي بايد ارتقاء يابد

رئيس سازمان جهاد كشاورزي قم بر ارتقاي سطح كيفي توليدات دامي در استان تأكيد كرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، رضا سيار كه در جلسه توديع و معارفه معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي استان سخن مي‌گفت، در خصوص سياست و برنامه‌هاي كاري معاونت امور دام تصريح كرد: در حال حاضر به گسترش و توسعه مكان‌هاي پرورش دام و طيور نياز نداريم، بلكه ما اكنون به توسعه كيفي و بهبود فرآورده‌هاي دامي نيازمنديم.

وي ذخيره سازي فرآورده‌هاي دامي را يكي از مشكلات اساسي در اين بخش دانست و افزود: بايد با ارائه راه‌حل‌هاي مناسب زمينه توسعه صنايع تبديلي و تكميلي را مهيا كنيم.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان قم با اشاره به اهميت تشويق بخش خصوصي جهت سرمايه‌گذاري در صنعت بسته بندي و ذخيره‌سازي توليدات دامي اظهار كرد: بايد عواملي كه مانع از رغبت سرمايه‌گذاران بخش خصوصي به فعاليت در اين زمينه مي‌شود شناسايي گردد تا بتوانيم براي حل اين مشكل چاره‌اي بيانديشيم.

در اين مراسم حسين علي بيگي به عنوان معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي استان معرفي شد واز خدمات احمد عفتان تقدير به عمل آمد.

کد خبر 326571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha