به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اسلام آنلاين، عنايت بانگلاوالا متصدي امور رسانه اي شوراي مسلمانان بريتانيا گفت: ما در گزارش "بانگ مناره" مي خواهيم نسبتهايي را كه در رابطه با فعاليتهاي تروريستي به مسلمانان و مساجد مي دهند از بين ببريم.
اين گزارش 40 صفحه اي كه اوايل اين هفته طي يك نشست در مسجد ديدسبري، منچستر منتشر شد، راهكارهاي عملي براي موضوعاتي كه مساجد و امامان در بريتانيا با آن رو به رو هستند را ارائه كرده است .
بيش از 300 نفر از نمايندگان سازمانهاي اسلامي بريتانيا در اين نشست شركت كردند.
گزارش شوراي مسلمانان بريتانيا دغدغه هاي اقليت مسلمان و افرادي كه در مساجد اين كشور فعاليت مي كنند را مورد تأكيد قرار داده و اظهار داشت كه پس از حملات انفجاري هفتم ژوئيه پليس بريتانيا مسلمانان و افرادي كه در مساجد رفت و آمد دارند را به دقت تحت نظر گرفته است.
بانگلاوالا گفت: اين نشست با هدف تبادل انديشه با ائمه جمعه و هيئت امناي مساجد درباره چگونگي بهبود كيفت خدمات و سخنراني ها به مسلمانان صور تگرفت.
وي افزود: چندين مسجد در بريتانيا وجود دارند كه به طور خاص براي جوانان فعاليت كرده و برخي ديگر به فعاليتهاي زنان مسلمان مي پردازند.
اين فعال مسلمان افزود كه برخي از مساجد بريتانيا فعاليتهاي بسياري انجام مي دهند و در ترغيب ايفاي نقش مسلمانان در جامعه نقش محوري برعهده دارند و برخي ديگر فعاليت چنداني ندارند.
متصدي امور رسانه اي شوراي مسلمانان بريتانيا يادآور شد گزارش " بانگ مناره" قصد دارد درهاي بيش از 1000 مسجد را به سوي جامعه بريتانيا بگشايد.
وي استدلال كرد: بسياري از غير مسلمانان بريتانيا اطلاعات چنداني درباره اسلام نداشته و درك نادرستي درباره مسلمانان دارند. از اين رو مساجد بايد درهاي خود را به سوي غير مسلمانان بگشايند تا پيام حقيقي اسلام به گوش همگان رسيده و هدف از تربيت جوانان پرهيزكار توسط مساجد را مورد تأكيد قرار دهند.
نظر شما