۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۴:۱۴

در هفدهمين كنگره فيزيوتراپي عنوان شد:

جامعه ايران به بيماري كم تحركي مبتلا است/ سلامت جسماني كودكان فقط با واكسيوناسيون تامين نمي شود

رئيس انجمن فيزيوتراپي گفت: جامعه امروز ما تنبل شده و به بيمار كم تحركي مبتلا است كه تبعات سو ء آن شيوع چاقي و پوكي استخوان به ويژه در سنين پايين از طريق فاكتورهاي اين بيماري با عنوان بيماري ساكت است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، دكتر محسن هاشمي در هفدهمين كنگره فيزيوتراپي در مجموعه فرهنگي - ورزشي وزارت كار افزود: افراد مبتلا به بيماري ساكت و يا بيماري كم تحركي ، علائم بيماري ندارند و در ظاهر سالم هستند اما هيچ تضميني براي سلامت جسماني آنها در آينده وجود ندارد.

وي اظهار داشت: چند شغله بودن اغلب ايراني ها، افزايش درصد اشتغال زنان، افزايش هزينه ها و نحوه زندگي، افزايش جمعيت، ورود تكنولوژي هاي جديد به كشور، نوع نگاه جامعه به فرهنگ سلامت و تنبلي كودكان در مدارس از جمله علل  ابتلاي جامعه به بيماري كم تحركي است.

رئيس انجمن فيزيوتراپي با اشاره به تعريف نادرست والدين از سلامت جسماني گفت: تعريف سلامت جسماني از ديدگاه والدين انجام واكسيناسيون به موقع اطفال و خوردن كامل غذاي سرو شده براي آنها است اما هيچ كدام به انجام تحرك جسماني مناسب در كودكان منجر نمي شود.

هاشمي با بيان اينكه قشر آسيب پذير در زمينه ابتلا به بيماري ساكت و يا كم تحركي، سالمندان و كودكان هستند، گفت: راهكارهايي براي مبارزه با بيماري ساكت وجود دارد اما در كشور به كار گرفته نمي شود.

وي اضافه كرد: براي مبارزه با اين بيماري فقط وزارت بهداشت به تنهايي مسئوليت ندارد بلكه شهرداري، سازمان تربيت بدني، وزارت آموزش و پرورش، بهزيستي ، وزارت راه و ديگر سازمانها نيز بايد همكاري كنند تا هر خانواده ايراني،  ورزش كردن را به عنوان جزئي از برنامه روزمره زندگي بپذيرد.

 

کد خبر 326836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha