احمد بزرگيان درگفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر گفت : حقوقها و پاداشهاي آن چناني در دو شركت بزرگ خودرو سازي ايران يعني "سايپا" و "ايران خودرو" پرداخت شده است .
احمد برزگيان ادامه داد : در اين شركتها حقوقهاي ساعتي 100 هزار تومان براي برخي از مديران و ساعتي 50 هزار تومان براي بعضي از بازنشستگان به كار دعوت شده پرداخت گرديده است .
وي با اشاره اين كه قبل ازپايان سال در مجلس بر روي اين مورد كه در اين شركتها پاداشهاي 45 ميليون توماني به بعضي از مديران پرداخت شده است ، اظهار داشت : وقتي از دوشركت خودروساز بزرگ كشور در مورد اين ريخت وپاشها سوال مي شود ، مي گويند كه ما خصوصي هستيم ولي در هنگام استفاده از امكانات و تسهيلات دولتي ، اين شركتها هم دولتي مي شوند و وقت وزارتخانه و ديگران را هم مي گيرند .
بزرگيان افزود : همچنين در شركتهاي فولاد ، از جمله فولاد مباركه اصفهان ، اختلاس و موارد متعدد ديگر به چشم مي خورد.
نماينده مردم سبزوار به پيگيري و جلسات مكرر كميسيون صنايع و معادن در اين خصوص اشاره كرد و اظهارداشت : در جلسه روز گذشته كميسيون صنايع و معادن ، مقرر شد رئيس اين كميسيون بعد از پيگيري و تحقيق ، گزارش مفصلي را در اين خصوص به ساير اعضا ارائه كند.
عضو كميسيون صنايع ومعادن تصريح كرد : شخصي اين موضوع را مطرح مي كرد كه در مجلس ششم ارائه گزارش اين ريخت وپاشها بهانه اي را به دست بعضي ها براي باج گيري از صنعت خودروي كشور مي داد كه هم اكنون اين مورد وجود ندارد و كميسيون صنايع ومعادن آنرا پيگيري مي كند.
بزرگيان گفت : نوار متن گزارش سازمان بازرسي مبني بر مطالب ارائه شده در خبر قبلي خبرگزاري"مهر" موجود است و 23 نفر از اعضاي اين كميسيون شاهد اين گزارش بودند.
پيش از اين "مهر" گزارش داده بود، معاون سازمان بازرسي كل كشور روز گذشته طي جلسهاي با اعضاي كميسيون صنايع و معادن گزارشي مفصل از اختلاسهاي مديران دستگاههاي اجرايي به خصوص در بخش صنعت و معدن در سال هاي گذشته را به اعضاي اين كميسيون ارائه كرد.
احمد مهدوي ، مخبر كميسيون صنايع ومعادن مجلس در گفتگو با خبر نگار اقتصادي مهر ، اظهار داشته بود : يكي از مسئولان سازمان بازرسي كل كشور و جمعي ديگر از اعضاي اين سازمان روز گذشته در كميسيون صنايع ومعادن حضور يافتند و از وضعيت نامطلوب تخلفات و سوء استفاده ها در دستگاههاي اجرايي ، به خصوص در بخش صنعت و معدن گزارش دادند .
احمد بزرگيان عضو ديگر كميسيون صنايع و معادن در اين باره به خبرنگار اقتصادي مهر گفته بود : بنا بر گزارش سازمان بازرسي كل كشور ، بيش از 50 درصد وقت و انرژي وزارت صنايع ومعادن ، صرف پرداخت به موضوع صنعت خودرو مي شود . از اين رو، آيا اين صنعت بازدهي اين ميزان وقت وهزينه را براي دولت خواهد داشت ؟ همچنين به طور واضح مشخص نيست كه شركتهاي خودروسازي مثل سايپا و ايران خودرو خصوصي هستند يا دولتي .
بزرگيان ادامه داده بود : گزارش سازمان بازرسي كل كشور ، حكايت از به كار گيري مديران و معاونان برخي از دستگاهها با ساعتي 100 هزار تومان حقوق دارد ، و يا اين كه بسياري از مديران بازنشسته با دريافت ساعتي 50 هزار تومان در دستگاههاي اجرايي مشغول به كار شده اند .
به گفته وي، براساس گزارش سازمان بازرسي، همچنين در برخي از دستگاههاي دولتي مديران پاداشهاي آن چناني و يا كمكهاي دولتي كلان دريافت كرده اند .
نماينده مردم سبزوار گفته بود : در بخش فولاد هم از جمله فولاد مباركه اصفهان ، مشكلات مديريتي گزارش شده است .
بزرگيان ادامه داده بود : گزارش سازمان بازرسي حاكيست ، بعضي از واحدهاي صنعتي در هنگام اخذ تسهيلات عنوان مي كنند كه دولتي اند ولي در زماني كه پاداشهاي كلان - 45 ميليون توماني در سال - پرداخت مي كنند ، از آنان پرسيده مي شود كه چرا اين كار صورت گرفته، مي گويند خصوصي اند.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با استناد به گزارش سازمان بازرسي كل كشور، گفته بود : بسياري از پروندهاي اختلاس در دستگاههاي دولتي هم اكنون بيش از 10 سال است كه در محاكم قضايي مسكوت مانده است . حتي در بعضي از موارد حكم مجازات و برخورد صادر شده و حكم اجرا نشده است . حتي در مواردي ديگر كه قضات و ساير افراد و دستگاههاي ذيربط پيگير اين مفاسد اقتصادي بوده اند ، خود و خانواده شان مورد تهديد قرار گرفته اند .
وي افزوده بود : در برخي موارد هم ديده شده كه مجازات يك اختلاس چند ميليارد توماني ، جريمه اي 500 هزار توماني بوده است .
بزرگيان با بيان اين مطالب و با ابراز تاسف و تاثر خود از اين مسائل ، از مقامات قضايي كشور و به خصوص رياست قوه قضائيه خواسته بود تا برخورد جدي تري با اين موارد را دستور كار خود قرار دهند .
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري كه اصل برخورد با دانه درشت هاست ، خواستار برخورد قاطعانه و سريع با افرادي شد ه بود كه در جريان مديريت خود از منابع بيت المال سوء استفاده كرده اند .
نظر شما