پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۸:۴۲

عناوين مهمترين اخبار جهان از شب گذشته تاكنون

عناوين مهمترين اخبار جهان از شب گذشته تاكنون

خبرگزاري مهر- گروه بين الملل: عناوين مهمترين اخبار جهان از شب گذشته تاكنون به نقل از خبرگزاري ها به اين شرح است:

-"ولاديمير پوتين" رئيس جمهوري روسيه درگفتگوي تلفني شب گذشته خود با " آنجلا مركل"صدراعظم آلمان بر لزوم تسريع  حل بحران خاورميانه تاكيد كرد.

-"لخ كاسزونسكي" رئيس جمهوري لهستان در ديدار با سفير اسرائيل در ورشو درباره مبارزه با اقدامات ضد صهيونيستي اطمينان خاطر داد .

-"سرگئي كرينكوف " رئيس سازمان انرژي اتمي روسيه اعلام كرد : روسيه از سال 2010 ميلادي ساليانه قرارداد ساخت دو نيروگاه اتمي را منعقد مي كند.

- كميته تحقيق پارلمان آلمان در نظر دارد به بررسي هاي خود درباره عملكرد سازمان اطلاعات اين كشور ادامه دهد .

- پارلمان كانادا با تمديد ماموريت نيروهاي اين كشور در افغانستان تا 2 سال ديگر موافقت كرد .

- در درگيري ميان نيروهاي پليس افغانستان و اعضاي گروه طالبان درجنوب اين كشور، 13 پليس افغان و 40 شورشي كشته شدند.

- يك منبع مسئول در رياست تشكيلات خودگردان اعلام كرد كه ابومازن رئيس اين تشكيلات به تمام دستگاههاي امنيتي و پليس دستور داده است در تمام مناطق و چهارراه ها و خيابانها در شهرهاي نوار غزه مستقر شوند و ماموريت حفظ امنيت و نظم را برعهده گيرند و به هيچ شخص ديگري اجازه ندهند اين ماموريتي را كه بر عهده آنهاست، انجام دهند؛ اين دستور در اشاره به نيروهاي امنيتي ويژه وابسته به وزارت كشور كابينه تشكيلات به رياست حماس صادر شده است.

- ايهود اولمرت نخست وزير رژيم صهيونيستي درديدار با فليپ دوست بلازي وزير امور خارجه فرانسه تاكيد كرد كه اسرائيل هرآنچه را بتواند براي دستيابي به راه حل سياسي با فلسطيني ها از طريق مذاكرات انجام خواهد داد.

- وليد المعلم وزير امورخارجه سوريه اعلام كرد كه روابط سياسي كشورش با آمريكا در حالت ركود قرار دارد.

کد خبر 327684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha