به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، اين رزمايش از 22 تا 28 ارديبهشت در منطقه دارنگون شيراز با حضور يگانهاي مختلف نيروي زميني ارتش در وسعتي بيش از 100 كيلومتر مربع با موفقيت به اجرا درآمد.
رزمايش بيت المقدس 18 در هفت مرحله همچون عمليات هاي منظم تأخيري، تك شبانه، پدافند، رخنه و پاتك و بعد از اين مراحل، عمليات نامنظم برگزار شد كه تمامي اين مراحل با حجم آتش سنگين توپخانه، خمپاره اندازها، سلاح هاي سبك، بالگردها، تانك و ديگر سلاح هاي اجتماعي همراه بوده است.
هدف از اين رزمايش نيز ضمن ايجاد قدرت بازدارندگي بيشتر، ارزيابي آموزش ها فرا گرفته شده در طول يكسال گذشته در مراكز مختلف آموزشي نيروي زميني ارتش بوده است تا بر اساس درصد موفقيت اين رزمايش، در آموزش هاي آينده تغييرات و اصلاحات لازم اعمال شود كه نوع برگزاري بيت المقدس 18 نشان داد كه آموزشها صحيح و در اجرا نيز موفقيت آميز است.
معاون آموزش نيروي زميني ارتش در خصوص حجم فعاليت ها و نيروهاي حاضر در رزمايش منطقه دارنگون شيراز اظهار داشت: بيش از 600 نفر از فرماندهان يگانهاي مختلف نيروي زميني ارتش شخصا اقدام به طراحي و اجراي اين رزمايش بزرگ كردند و آموزشهايي را كه در طول سال گذشته به نيروهاي خود داده بودند را به آزمايش گذاشتند.
امير سرتيپ آقامحمدي با اشاره به استفاده از انواع تانك ها، نفربرها و بالگردهاي نيروي زميني ارتش در اين رزمايش گفت: همچنين انواع وسايل مخابراتي و ارتباطي نسل جديد، هواپيماهاي بدون سرنشين مدرن و دوربين هاي بسيار پيشرفته همچون دوربين هاي ضد حرارتي (ضدترمال)، وسايل منحرف كننده راداري و چندين نوع ديگر از ادوات و تجهيزات ديگر نيز در اين رزمايش با موفقيت آزمايش شد.
وي تاكيد كرد: البته اجراي موفق آموزشها مهمترين ركن اين رزمايش را تشكيل مي داد چون با توجه به تهديدات متصوره از طرف نيروهاي فرامنطقه اي و بر مبناي دكترين عملياتي ارتش، استراتژي آموزشي نيروي زميني به گونه اي طراحي و در اين رزمايش نيز به اجرا درآمد كه پاسخگوي تهديدات منظم و نامنظم باشد.
معاون آموزش نيروي زميني ارتش خاطرنشان كرد: در طول سال رزمايش هاي مختلفي به طور منظم در ارتش برگزار مي شود كه البته برخي از آنها اعلام و برخي ديگر اعلام نمي شود .
امير آقامحمدي تكيه بر نيروي انساني در نيروهاي مسلح كشورمان را نقطه قوت آنها ذكر كرد و افزود: دشمنان متكي به ابزارهاي خود هستند و از نيروهايي بي انگيزه و مزدور تشكيل شده اند اما نيروهاي مسلح كشورمان از نيروهايي مومن و خودباور تشكيل شده كه قابل مقايسه با هيچ نيرويي در دنيا نيست.
وي خاطرنشان كرد: تمامي تجهيزات مورد استفاده در نيروي زميني ارتش توسط جهاد خودكفايي و با همكاري معاونت آموزش توليد و بهينه سازي مي شود و اين همكاري منجر به تهيه و توليد قطعات و ادوات دفاعي مورد نياز در تمامي سطوح شده است و اكنون دانشكده هاي تخصصي نيروي زميني ارتش به شكلي پيشرفته و كاملا بومي در اين زمينه فعال هستند.
به گزارش مهر، واحدهاي عمليات كننده در اين رزمايش هفت روزه شامل يگانهاي مركز رزمي شيراز، تيپ 55 هوابرد شيراز، تيپ 37 زرهي، مركز آموزشي توپخانه، مركز آموزشي مخابرات و چندين تيپ و مركز ديگر نيروي زميني ارتش بودند كه طي ديروز و امروز به مراكز مربوطه بازگشتند.
نظر شما