به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، دكتر محمد باقر قاليباف امروز در جلسه اي با منتخبان حرفه پزشكي ، در جمع خبرنگاران افزود: پزشكان تهراني نه فقط به عنوان پزشك بلكه به عنوان شهروند مشكلاتي دارند كه با جلسه اي با رئيس نظام پزشكي براي حل اين مشكلات صحبت شد چون رفع مشكلات پزشكان باعث خدمات رساني آسانتر آنان به مردم مي شود.
وي ادامه داد: شهرداري تهران در مورد مشكلات پزشكان در زمينه رفت و آمد به مطب و يا بيمارستان، استقرار خود در مطب ها، ارائه طرح ترافيك، همكاريهاي لازم را انجام مي دهد.
شهردار تهران افزود: شهرداري در زمينه آموزش همگاني بهداشت عمومي، بهداشت محيط در محلات شهر تهران با سازمان نظام پزشكي همكاريهاي لازم را انجام مي دهد.
وي گفت: سازمان نظام پزشكي به عنوان سازمان مردمي مي تواند در زمينه جمع آوري زباله ها، دفن زباله ها به ويژه زباله هاي بيمارستاني براي ايجاد بهداشت محيط با شهرداري تهران همكاري كند.
قاليباف در مورد وجود تابلوهاي پزشكان در سطح شهر، گفت: هم اكنون تابلوهاي برخي پزشكان در سطح شهر تهران به گونه اي غير استاندارد و در محلي نصب شده كه ايمني مردم را به خطر مي اندازد كه در اين مورد نيز آئين نامه تدوين مي شود.
وي در مورد زباله هاي بيمارستاني گفت: با وجود اينكه بر اساس قانون، وظيفه جمع آوري زباله هاي بيمارستاني بر عهده مسئولان بيمارستان است اما شهرداري به عنوان مديريت شهري به اين موضوع واقف است و با وجود اينكه قانون شهرداري را در اين مورد موظف نكرده ، همكاريهاي لازم را انجام مي دهد چون در غير اين صورت كار به درستي انجام نمي شود.
شهردار تهران گفت: درصدد هستيم كه زباله سوز مركزي با سيستم هاي مناسب بسته بندي و حمل و نقل صحيح ايجاد كنيم تا اين زباله ها به شيوه درست و استاندارد به مناطق مخصوص سوزاندن زباله ها ، منتقل شوند اما تا زمان سازماندهي آن، شيوه كنوني دفع و سوزاندن اين زباله ها همچنان ادامه دارد.
پزشكان مي توانند مشكلات شهري خود را با شهردار تهران مطرح كنند
به گزارش "مهر" رئيس سازمان نظام پزشكي كشور نيز در اين نشست مطبوعاتي گفت: هم اكنون 40 هزار پزشك در تهران عضو سازمان نظام پزشكي هستند كه بر اساس جلسه امروز با شهردار تهران اين پزشكان مي توانند مسائل و مشكلات شهري خود را به صورت مستقيم با شهردار تهران مطرح كنند.
دكتر شهاب الدين صدر گفت: مسائلي نظير مشكلات موجود در كلان شهرها، آلودگي ، ترافيك و مسائل حوزه سلامت در جلسه سازمان با شهردار تهران مطرح شد كه شهردار تهران نيز آمادگي خود را براي رفع اين مشكلات اعلام كرد.
وي با باين اينكه از پزشكان خواسته ايم كه در حوزه اداره شهربه ويژه در زمان بروز حوادث غير مترقبه با شهرداري همكاري كنند، گفت: در حوزه سلامت قرار است يك شبكه كلان شهر تهران ايجاد شود تا بتوانيم مسائل را با همكاري شهرداري حل كنيم و پزشكان نيز مي توانند در مواقع نياز به صورت داوطلبانه خدمات مناسب به شهرداري ارائه كنند.
صدر اظهار داشت: پيامد اين جلسه همكاري متقابل و نزديك نظام پزشكي با شهرداري را به همراه دارد چون مشكلاتي كه مردم تهران مبتلابه آن هستند شامل پزشكان در تهران مي شود.
وي گفت: در دوره هاي مختلف سليقه هايي در زمينه اعمال شده كه نظام پزشكي و شهرداري در صدد تدوين آئين نامه هاي مشترك در چارچوب و قوانين براي حل مشكلات پزشكان در تهران هستند.
نظر شما