پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۰:۲۲

نشست زن و مهدويت در قم برگزار شد

دومين نشست علمي تخصصي زن و مهدويت با ارايه گزارشي از فعاليت ها و توانمندي هاي علمي بانوان در عرصه پژوهشي مهدويت با حضور فرهيختگان و صاحبان انديشه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، حجت الاسلام معصومي، رسيدن به معرفت نظام مند و همه جانبه در زمان غيبت را عمده ترين وظيفه منتظران برشمرد و گفت: در مباحث مهدويت عرصه هاي بنيادي، كاربردي و راهبردي فراواني براي بررسي و كاوش وجود دارد. به ويژه آن كه باور مهدويت بيش از آن كه به آينده بشر توجه كند، وضعيت كنوني جوامع را تحت تاثير خود قرار مي دهد و بيشترين مخاطبين مهدويت در زمان انتظار به سر مي برند، لذا بررسي همه جانبه و مبنايي مباحث مهدويت در عرصه هاي مختلف يكي از مسايل جدي است.

مدير موسسه انتظار نور، نگاه بانوان را به عرصه ادبيات مورد توجه قرار داد و افزود: مفاهيم اجتماعي از باورهاي نظام مند فرهنگي است و در مباحث مهدويت بايد به آن توجه كرد، لذا باورهاي زنان در عرصه مسايل اجتماعي و مهدويت بايد مورد بحث و بررسي قرار گيرد.

بر اساس گزارش مركز خبر حوزه، در ادامه اين نشست، معاون آموزشي موسسه فرهنگي انتظار نور با اشاره به پيشينه مهدويت، كاركردها و رسالت بانوان را در زمان غيبت و حضور آن حضرت مورد توجه قرار داد و گفت: هدف از اين نشست بررسي عرصه هاي پژوهشي در زمينه هاي مختلف از جمله مهدويت و باورهاي زنان است زيرا بانوان با دقت نظر و تحقيق لازم مي توانند در ايجاد آثار مفيد براي جامعه ديني موثر باشند.

کد خبر 329299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha