به گزارش خبرنگار "مهر" ملي پوشان شمشير بازي كشورمان كه عصرروز جمعه وارد شهر "جيانگ ماي "(واقع در 700 كيلومتري شهر بانكوك پايتخت تايلند ) شدند پس از يك روز استراحت از فردا رقابت هاي خود را در اسلحه اپه آغاز خواهند كرد .
بر اساس اخبار رسيده از تايلند در پيكارهاي ايندوره شمشير بازي قهرماني آسيا 420 شمشير باز از 17 كشور آسيايي حضور دارند كه شركت اين تعداد تيم در مسابقات شمشير بازي بي سابقه است و پيش بيني مي شود مسابقات اين دوره در بالاترين سطح فني برگزار مي شود حضور تيمهاي چين و كره كه به تازگي از مسابقات كوبا باز گشتند مي تواند بر كيفيت اين مسابقات بيا فزايد.
گفتني است مسابقات قهرماني شمشيربازي آسيا در اسلحه اپه از فردا آغاز مي شود وتيم شمشيربازي اپه كشورمان متشكل از سيامك فيض عسگري ، علي يعقوبيان ، فرهاد و محمد رضايي به روي صحنه خواهند رفت.
نظر شما