پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ خرداد ۱۳۸۵، ۱۴:۰۵

وزير دفاع روسيه :

روسيه به فروش موشكهاي ضد موشك به ايران احترام مي گذارد

روسيه به فروش موشكهاي ضد موشك به ايران احترام مي گذارد

وزير دفاع روسيه امروز در سنت پطرزبورگ تاكيد كرد كه كشورش به قرارداد بسته شده با ايران مبني بر فروش موشكهاي ضد موشك به اين كشور احترام مي گذارد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، سرگئي لاوروف امروز در سن پطرزبورگ گفت :" روسيه به قراداد فروش موشكهاي ضد موشك كوتاه بررد از نوع "تور-ام 1" به ايران احترام مي گذارد، مگر اينكه شرايط دشواري به وجود آيد."

ايوانوف خاطر نشان كرد:" قرارداد واگذاري سيستمهاي زميني كوتاه برد از نوع تور ام 1 امضا شده است و اجراي آن مقداري زمان مي برد."

وي افزود:" اين قرارداد اجرا خواهد شد مگر اينكه شرايط دشوار به وجود آيد."

ايوانوف تاكيد كرد: اين موشكها را گروههاي تروريستي با وجود نگراني هاي اسرائيل و ايالات متحده مورد استفاده قرار نخواهند داد.

وي خاطر نشان كرد:" ويژگي ها و مشخصات فني اين سيستم مانع از به كارگيري آن در فعاليتهاي تروريستي مي شود."

ايوانوف گفت:" روسيه منبع اساسي فروش سلاح درمنطقه خاورميانه و خاورنزديك نيست."

روزنامه هاي روسي اواخر سال 2005 گزارش داده بودند كه ايران قراردادي با روسيه براي خريد 29 سيستم ضد موشك تورام 1 به ارزش 700 ميليون دلار از مسكو امضا كرد.

سرگئي ايوانف وزير دفاع روسيه اخيرا در واكنش به انتقادهاي آمريكا از عقد قرارداد يك ميليارد دلاري كشورش با ايران اعلام كرد : روسيه همواره حق دارد كه هرگونه تسليحاتي را به ايران بفروشد.

وي خاطرنشان كرده بود : قرارداد فروش تسليحات ميان ايران و روسيه كاملاً قانوني بوده و هرگز مغاير قوانين پيمان منع گسترش تسليحات اتمي نيست .

مقامات آمريكا پس از انتشار خبر قرارداد تسليحاتي ميان تهران و مسكو مدعي شدند كه اين قرارداد تحت هيچ شرايطي به خاورميانه كمك نمي كند .

"سرگئي لاوروف " وزير امورخارجه روسيه نيز چندي پيش در سخناني خاطرنشان كرد : به لطف رابطه نزديكي كه روسيه با ايران و همچنين با طرف اروپايي داشته است، ما توانستيم موضوع برنامه هسته اي ايران را در چارچوب آژانس بين المللي انرژي اتمي نگهداريم. اين موضوع به ما امكان مي دهد كه بتوانيم گفتگوهاي هسته اي ايران و اروپا را دوباره برقرار نماييم.

منابع اطلاع رساني روسيه اعلام كرده بودند: ايران توافقنامه خريد 29 سيستم روسي ضد موشكي از نوع "تور ام-1" را به مبلغ 700 ميليون دلار با روسيه به امضا رسانده است.

علي لاريجاني دبيرشوراي عالي امنيت ملي ايران نيز با تاييد اين موضوع اعلام كرده بود كه ايران اين سيستم ضد موشكي را خريداري كرده و خودش به تنهايي برنامه هاي مربوط به چنين موضوعي را پيش برده است.

کد خبر 331524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha