پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ خرداد ۱۳۸۵، ۸:۱۲

/ به منظور توسعه فضاي سبز /

خانوادههاي ايراني بوستانهاي خانوادگي ايجاد مي كنند

خانوادههاي ايراني بوستانهاي خانوادگي ايجاد مي كنند

رئيس سازمان جنگلها ، مراتع و آبخيزداري گفت: بوستانهاي خانوادگي به منظور مشاركت مردم در حفاظت از منابع طبيعي در كشور ايجاد مي شود.

خداكرم جلالي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج افزود: اين طرح شباهتي به طرحهاي قبلي نظير"طوبي" ندارد و منافاتي با حفظ منابع طبيعي نخواهد داشت.

وي خاطر نشان كرد: در اين طرح ميزان مشخصي زمين با مالكيت دولت، براي ايجاد فضاي سبز در اختيار خانواده ها قرار مي گيرد تا ضمن كمك به توسعه فضاي سبز در كشور، اهداف سازمان جنگلها نيز محقق شود.

رئيس سازمان جنگلها ، مراتع و آبخيزداري تصريح كرد: اين اقدام تاكنون در كشور ما تجربه نشده است ولي بررسي اقدامات مشابه در كشورهاي ديگر، نشان داده است كه اين طرح بسيار سازنده خواهد بود.

وي اظهار داشت: اين طرح ضمن جلب مشاركت مردم در طرح هاي دولت، تبلور عيني تعامل مردم با دولت خواهد بود كه همگان از تبعات آن بهره مند مي شوند.

معاون وزير جهاد كشاورزي يادآور شد: طرح ياد شده در يكي از استانهاي كشور به صورت آزمايشي اجرا مي شود و پس از بررسي نتايج در ساير نقاط كشور اجرايي خواهد شد.

جلالي با اشاره به برنامه چهارم توسعه كشور گفت: تا پايان اين برنامه، سالانه 100 هزار هكتار جنگل در شمال و جنوب كشور بايد ايجاد شود كه مشاركت مردم مي تواند تحقق اين برنامه را سرعت بخشد، ضمن آنكه دست سودجويان در تصاحب اراضي بسته خواهد شد.

وي تاكيد كرد: احتمال سودجويي از زميني كه جنگل كاري شده و مالك آن دولت و بهره بردار آن مردم هستند، بسيار اندك است و به همين علت طرح ايجاد بوستانهاي خانوادگي با جديت دنبال مي شود.
 

کد خبر 331703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha