به گزارش خبرنگاراجتماعي مهر دكتر محمود احمدي نژاد در مراسم مرحله تكميلي تونل بهمنيار افزود: اجراي طرحهاي فني و پيچيده توسط متخصصان ايراني نشاندهنده توان بالاي اجرايي ما در كشور است و اميدواريم از اين پس بتوانيم با بهره گيري بيشتر از توان اين متخصصان شاهد اجراي طرحهاي نوين و اساسي باشيم .
وي ادامه داد: احداث تونل بهمنيار درعمق 14 متري سطح زمين با استفاده از دستگاههاي پيشرفته امروزي در مدت 21 يك ماه يك كار بسيار فني ظريف و منحصر به فرد در سطح كشور است كه اجراي آن نيازمند هماهنگي وتلاش گروههاي مختلف فني، مهندسي و اجرايي است و خوشبختانه انجام چنين طرحي نشانه وجود اين هماهنگي و همكاري نزديك است .
وي گفت : شهرداري تهران در دوره جديد اساس همت خود را بر اجراي با كيفيت طرحها و پروژه هاي فني قرار داده است به همين علت با نظارت دقيق بر اجراي پروژه هاي شهرسازي و معماري به خصوص پروژه هاي بزرگ از اجراي پروژه ها با استفاده از شيوه هاي سنتي و منسوخ جلوگيري مي كند و بر اجراي باكيفيت طرحهاي عمراني نظارت مستمر دارد.
وي افزود: به عنوان مثال در زمان حاضر براي جدول گذاري كنار خيابانهاي تهران به خصوص در معابر اصلي شهر با اعتباري معادل 6 ميليارد تومان گروهي از پيمانكاران با استفاده از بهترين مصالح و پيشرفته ترين تجهيزات مشغول كار هستند و معاونت فني وعمراني شهرداري نيز بر كيفيت مطلوب آن نظارت مي كند.
معاون فني وعمراني شهردار تهران نيز در اين مراسم گفت : يكي از مشكلات عمده شهر تهران جمع شدن آبهاي سطحي در سطح خيابانها و نفوذ اين آبها در پي ساختمانها بود كه موجب ويراني و خسارتهاي زيادي به شهروندان مي شد كه با اجراي تونل بهمنيار بخش مهمي از اين آبها جمع آوري و به حوضچه هاي آبگير جنوب تهران منتقل مي شود .
محمد علي آبادي افزود: اين تونل با استفاده از دستگاه پيشرفته TBM در طول 6128 متر طول خود از سرريزهاي كانان فيروز آباد و نواب واقع در جنوب بزرگراه نواب تا بزرگراه آزادگان در خيابان بهمنيار در جنوب تهران بدون هيچگونه تلفات انجام شد و در اين مسير طولاني تنها دو سانتي متر انحراف داشته است .
وي ادامه داد : با احداث و راه اندازي اين تونل امسال مزاحمتهاي بارانهاي سيل آسا و آبگرفتگي خيابانهاي را در تهران نخواهيم داشت و اميدوارم با احداث اين كار بزرگ، سلامت و بهداشت آحاد مردم تهران تامين شود.
وي گفت : اجراي موفق اين طرح با فعاليت مجريان داخلي و بدون كمك متخصصان خارجي موجب شد شهرداري تهران اجراي طرحهاي مشابه را با همكاري و مشاوره مجريان اين پروژه بررسي كند به همين علت اجراي تونل آبروبا استفاده از اين تكنولوژي ، حداقل در دو منطقه ديگر در حال بررسي است كه يكي درمحدوده خبابان 17 شهريور و ديگري تونلي به طول 8 هزار متر حد فاصل پل گيشا تا دركه است كه در صورت تشخيص متخصصان عمليات اجرايي آنها آغاز مي شود .
نظر شما