پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ خرداد ۱۳۸۵، ۱۶:۵۳

معاون بلر با انتقاد تازه نمايندگان حزب كارگر روبرو شد

نمايندگان حزب كارگر انگليس با انتقاد از "جان پري اسكات" معاون بلر گفتند كه بركناري وي به منظور احياي فرصت هاي اين حزب و ارتباط دوباره با راي دهندگان الزامي است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه فايننشال تايمز، حمايت از پري اسكات پس از آنكه تصاويري از وي منتشر شد كه نشان مي داد وي در چمن هاي نزديك " دارني وود" مشغول بازي كروكت است ، كاهش يافت، چرا كه وي در نبود توني بلر نخست وزير انگليس كه هفته گذشته به واشنگتن سفر كرده بود مسئوليت وي را بر عهده داشت.

وي همچنين طي هفته جاري در صورت سفر بلر به ايتاليا اين وظيفه را برعهده خواهد داشت.

معاون بلر پس از افشاگريهايي در اين باره كه با منشي خود رابطه نامشروع داشته و همچنين ديگر رسوايي ها مورد انتقاد شديد قرار گرفته است.اما بلر هم از زمانيكه به پري اسكات اجازه داد كه همچنان در دولت و حزب كارگر حضور داشته باشد، و همچنين به خاطر حقوق سالانه 133 هزار پوندي وي، مورد انتقاد قرار گرفته است.  

محافظه كاران انگليس مي گويند كه پري اسكات اولين معاون نخست وزيري است كه كه نقش ديگري در كابينه دولت انگليس نداشته است.

تحقيقات در مجلس عوام انگليس نشان داد كه شش معاون سابق نخست وزير در انگليس همزمان با پست خود يا در پارلمان فعاليت كرده اند و يا شغل ديگري مثل رهبر مجلس عوام اين كشور داشته اند اما اسكات در اين بين نقش ديگري ايفا نكرده است.

" كريس گرايلينگ" يكي از مقامات دولت انگليس در اين باره گفت:" اين مسئله نشان مي دهد كه ماليات دهندگان مي خواهند سالانه به حقوق پري اسكات بيفزايند و اين در حالي است كه مسلما وي كارمناسبي هم براي انجام دادن ندارد."

اين در حالي است كه رسوايي هاي اخير در دولت بلر سبب شد تا حزب كارگر در انتخابات محلي اخير با شكست  روبرو شود و در پي آن نخست وزير مجبور شد براي آرام كردن موج انتقادات به دولت، تعدادي از وزراء را تغيير دهد و يا اخراج نمايد، مهمترين قرباني جاه طلبي هاي بلر، جك استراو وزير امورخارجه بود كه جاي خود را به مارگارت بكت داد.

پس از آن نيز درخواست ها براي بركناره گري بلر افزايش يافت. اين در حالي است كه بلردرخواست صورت گرفته ازسوي مخالفينش براي تعيين زمان استعفا از سمت نخست وزيري را رد و ادعا كرد: اعلام چنين تاريخي دولت را فلج خواهد كرد.

کد خبر 333087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha