پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ خرداد ۱۳۸۵، ۱۴:۳۸

دو شغله بودن كارايي كارمندان را كاهش داده است

يك استاد دانشگاه تهران معتقد است : درحال حاضر اغلب كارمندان دو شغله بوده و اين امر باعث كاهش كارايي آنان در ادارات و دستگاه هاي دولتي شده است.

دكتر اسماعيل محمدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر دو شغله بدون  را بازدارنده اشتغال دانست و گفت : درحال حاضر 3 الي 4 ميليون نفر از جمعيت كشور بيكار هستند و دوشغله بودن كارمندان مي تواند مانع از جذب و اشتغال افراد بيكار در جامعه شود.

وي افزود : اغلب كارمندان در تامين معيشت زندگي با مشكل مواجه هستند و دريافت يك حقوق، جوابگوي رفع مشكلات مادي آنان نيست بنابراين به چندين شغل روي مي آورند .

محمدي يكي ديگر از آسيب هاي دو شغله بدون كارمندان را فقدان كنترل موثر ذكر كرد و افزود : چند شغله بدون كارمندان طي 27 سال پس از انقلاب اسلامي، گسترش بسياري پيدا كرده و اين امر نشات گرفته از عدم نظارت دولت بر دستگاه هاي و سازمانهاي دولتي است .

اين استاد دانشگاه خاطر نشان كرد : با توجه به اينكه دو شغله بدون كارايي كارمندان را تا حد زيادي كاهش مي دهد بنابراين دولت بايد با نظارت دقيق مانع از فعاليت كارمندان در چندين شغل شود.

 

کد خبر 333339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha