بهرنگ آزاده، نوازنده ويلن و نوازنده رديف هاي استاد علي تجويدي با اعلام اين خبر به خبرنگار موسيقي مهر گفت : انتشارات سروش قرار بود جلد اول كتاب رديف هاي استاد تجويدي را كه در سال 1370 منتشر كرده بود تجديد چاپ كند، با اين توفيركه اين بار اجراي رديف هاي كتاب همراه با نواراجرا به انتشار برسد.
او افزود: من رديف ها را نواختم واستاد تجويدي تاييد كردند و خواستند كليه رديف هاي سه كتاب ايشان را بنوازم تا همراه كتاب ها منتشر شوند.
اين نوازنده ادامه داد: در فاصله سال هاي 1379 تا 1381 كليه رديف هاي سه كتاب استاد نواخته شد و كار ضبط آن نيز در استوديوي صدا و سيما انجام گرفت. اجراي رديف هاي كتاب اول را در سال 1379 به پايان برديم و قرار شد سروش براي نشر آن ها اقدام كند.
نوازنده رديف هاي استاد تجويدي افزود: مديريت قبلي آن انتشارات قراردادي منصفانه براي ضبط و انتشار اين رديف ها منعقد كرد اما مديريت جديد سروش آن قرارداد را باطل وقراداد جديدي را تنظيم كرد.
نشر سروش در ششمين ماده از قرارداد 12 ماده اي خود با اين نوازنده ويلون كه استاد تجويدي از طريق محضر رسمي به او وكالت داده متذكر شده است : "صاحب اثر بايد حداكثر ظرف مدت 10روز پس از تاريخ عقد قرارداد(17مرداد1384)نسبت به تحويل نوار مادر و مستر آماده تكثير به صورت نوار ريل اقدام كند."
آزاده در اين باره گفت : ظرف مدتي كه سروش در قرارداد مورد تاكيد قراداده بود نوار مادر را تحويل دادم اما آن انتشارات هيچ اقدامي براي نشر آن نكرده است.
نظر شما