پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ خرداد ۱۳۸۵، ۱۴:۴۶

با حضور مدير كل مطبوعات و خبرگزاري هاي داخلي وزارت ارشاد؛

نخستين نشست بررسي مشكلات نشريات عامه پسند برگزار شد

نخستين نشست بررسي مشكلات نشريات عامه پسند برگزار شد

نخستين نشست مديران و سردبيران نشريات عامه پسند با حضور مدير كل مطبوعات و خبرگزاري هاي داخلي، سردار مرتضي طلايي، فرمانده انتظامي تهران بزرگ و دكتر ميرفخرايي از اساتيد علوم ارتباطات برگزار شد.

به گزارش مهر، دراين نشست سه ساعته كه در محل معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت ارشاد برگزار شد، علاء الدين ظهوريان، مديركل مطبوعات و خبرگزاري هاي داخلي با اشاره به تعداد فراوان نشريات با رويكرد عامه پسند، بر ضرورت آسيب شناسي محتوايي و شكلي اين نشريات تاكيد كرد و گفت: به نظر مي رسد كه انجام تغييرات اساسي در شكل و محتواي اين گونه نشريات لازم و ضروري است.

ظهوريان همچنين از اقدام براي جلوگيري از انتشار نشريه از سوي كانون هاي تبليغاتي خبر داد و افزود: برگزاري نشست با دست اندركاران نشريات در همه زمينه ها از جمله سياست هاي راهبردي معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع رساني است كه در طول سال 85 به صورت گسترده دنبال خواهد شد.

سردار مرتضي طلايي، فرمانده انتظامي تهران بزرگ نيز با اشاره به اين كه مطبوعات وجدان بيدار جامعه هستند از رسانه ها خواست تا به امنيت رواني جامعه توجه ويژه اي داشته باشند.

وي خطاب به مديران نشريات گفت: وظيفه بسيج افكار عمومي برعهده شماست و اگر مبناي حركت قانون و اخلاق باشد، امنيت اجتماعي به شكل فزاينده اي افزايش مي يابد.

طلايي با اشاره به اين كه اعتماد مردم زمينه ساز امنيت در جامعه است، افزود: كاركرد رسانه ها فراتر از يك نگاه سطحي است و بايد با رفتن در لايه هاي زيرين اجتماع به بررسي مسائل و ارتقاي سطح فكري جامعه پرداخت.

دكتر ميرفخرايي نيز با تحليل وضعيت نشريات عامه پسند پراكندگي، نداشتن شكل سردبيري و... را از جمله مشكلات اين دسته از نشريات عنوان كرد.

در اين نشست كه بيش از چهل مدير و سردبير نشريات عامه پسند حضور داشتند، برخي از آنان به مسائل و مشكلات اين نشريات اشاره و خواستار بررسي و حل آن شدند. مديران اين نشريات بر تشكيل جلسات كارشناسي بيشتر و آسيب شناسي هر چه بيشتر مسائل و مشكلات اين دسته از نشريات تاكيد كردند.

کد خبر 334134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha