به گزارش خبرگزاري مهر، رئيس قوه قضائيه در اين برنامه تاكيد كرد : ستادهاي امنيت سرمايه گذاري مي بايست به صورتي گسترده در راستاي افزايش تامين راههاي سرمايه گذاري قانونمند و سالم فعال شده و موجب رونق اقتصادي در هر استان شود.
آيت الله هاشمي شاهرودي اعلام كرد: قوانين موجود در كشور خوب و تا حد بسيار زيادي پاسخگو است اما اين قوانين بايد خوب به مورد اجرا در آيد در غير اين صورت مشكلات در جامعه تداوم خواهد داشت.
رئيس قوه قضائيه مساله قانون گذاري را اساسي ترين و اصولي ترين بخش نظام اسلامي دانست وگفت : اصلاح قوانين و بازنگري در آن در قانون اساسي ديده شده و مجمع تشخيص مصلحت نظام در برنامه چهارم توسعه و سند چشم انداز 20 ساله اين اصلاحات و بازنگري را در نظر گرفته است.
آيت الله هاشمي شاهرودي خاطر نشان كرد: بر اساس تصميم مجمع تشخيص مصلحت نظام، مجلس نيز بايد قوانين را در چارچوب سياست هاي كلان نظام تدوين كند و همه مصوبات و دستورالعملها نيز در قالب سند چشم انداز 20 ساله قابل تعريف است.
رئيس قوه قضائيه با اشاره به اينكه در اصل 44 موضوع خصوصي سازي و امور مربوطه در مجمع تصويب و به تاييد رهبر معظم انقلاب رسيده است، اظهار داشت: در حوزه مسائل قضائي و سياست هاي اصولي و اساسي آن حدود 26 محور و سياست به مجمع اعلام شد كه 18 مورد آن به تصويب رسيد و 3 تا 4 مورد كه مربوط به مسائل مالي بود، تعديل و يا ادغام شد.
ايشان در اين ارتباط زنده تلويزيوني پس از ارائه گزارشي از اوضاع استان توسط نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه شيراز و استاندار فارس و رئيس كل دادگستري اعلام كرد: اين كه در استان هماهنگي وجود دارد بسيار شايسته و پسنديده است اما كافي نيست و بايد اين هماهنگي ها در قالب كميته يا ستادي اجرائي شود.
آيت الله هاشمي شاهرودي افزود: اين ستادهاي همكاري و هماهنگي و در عين حال اجرايي مي تواند با مشاركت مردم و زير نظر و تحت پوشش چتر معنوي نماينده ولي فقيه و مديريت استاندار استان با معضلات و مفاسد مقابله كرده و براي حمايت از طرحهاي مفيد و موثرو پشتيباني ازسرمايه گذاري سالم و اشتغالزا تلاش و جديت كند.
رئيس قوه قضائيه گفت: همه گناهها را نبايد بر گردن قانون و قانون گذار بگذاريم، بلكه با تعامل و همكاري عملي بيشتر و مديريت كار همين قوانين خوب را با دقت و به صورت كامل به اجرا در آوريم.
آيت الله هاشمي شاهرودي يادآور شد: همين قوانين موجود يا به خوبي اجرا نمي شود يا تدابير لازم در اجرا وجود ندارد و گاهي با صدور دستور العمل ها و وضع مقررات خاص روح قانون تغيير پيدا مي كند.
رئيس قوه قضائيه اعلام كرد: دست ما در اجراي قوانين خيلي بسته نيست و با تشكيل ستادهاي ويژه در هر استان و با درك درست از مسائل و مشكلات مي توان در پيشگيري از مفاسد و حمايت جدي از سرمايه هاي سالم اقدامات جدي به عمل آورد.
در اين ارتباط زنده تلويزيوني به دادخواهي 41 نفر از مردم استان فارس از سوي رئيس قوه قضائيه رسيدگي شد و در هر زمينه دستورات لازم صادر گرديد.
نظر شما