پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۴۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

هدف از ارائه طرح لباس ملي دسترسي به مدهاي داخلي است

هدف از ارائه طرح لباس ملي دسترسي به مدهاي داخلي است

طرح لباس ملي به معناي محدوديت نيست ، بلكه هدف از ارائه اين طرح ، سرعت و ميزان دسترسي به مدهاي داخلي است.

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد ، تصريح كرد: در طرح لباس ملي 4 نكته هدايت ، حمايت ، نظارت و تشويق را دنبال مي كنيم و توليد كنندگان به سمت اينكه چه چيزي را توليد كنند تا مدل هاي ملي گسترش يابد ، هدايت مي شوند.

احمد بزرگيان اظهار داشت: در رابطه با حمايت از مد ملي به لحاظ قانوني از صنعت نساجي ، به جهت اينكه بتواند مدهاي جديد ارائه دهد و در عرصه رقابت با كالاهاي چيني حضور يابد ، حمايت و نظارت مي كنيم.

وي افزود: بايد در اجراي طرح حمايت از مد ملي به گونه اي عمل شود تا عرصه بر كساني كه مي خواهند از مد پيروي كنند تنگ نگردد و از سوي ديگر از واردات لباس هاي دسته دوم كه بعضا از مدهاي مستهجن برخوردارند ، جلوگيري كنيم.

نماينده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: در بخش تشويق ، به توليد كنندگان با داير نمودن نمايشگاهي از محصولات  داخلي كمك مي كنيم تا راحت تر به عرضه توليدات خود بپردازند و همچنين ميزان دسترسي مردم به مدهاي ملي و اسلامي بيشتر شود.

بزرگيان خاطر نشان كرد: در كشور فارغ التحصيلان طراحي دوخت بيكار زياد داريم و به دليل اينكه بستر جهت اشتغال آنان فراهم شود ، بايد از طرحهاي آنان جهت ارائه طرح مد ملي استفاده كينم تا اينكه مد ملي جايگزين مدل هاي غير اخلاقي غربي گردد.

وي اظهار داشت: هر چه عرصه براي مدل هاي ايراني و حجاب اسلامي ، منطقي و ديني آماده تر شود ، عرصه خودنمايي مدلهاي غير متعارف تنگ تر مي شود و ديگر نيازي به برخوردهاي فيزيكي نخواهد بود .

کد خبر 334614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha