پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ خرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۵۴

معاون وزير نفت در امور بين الملل در گفتگو با مهر :

هند تحت فشار سياسي هم از پروژه خط لوله صلح منصرف نخواهد شد

هند تحت فشار سياسي هم از پروژه خط لوله صلح منصرف نخواهد شد

معاون وزير نفت درامور بين الملل گفت : هند به دليل منفعت بالاي خط لوله صلح تحت فشارهاي سياسي آمريكا نيز از خط لوله صلح منصرف نخواهد شد .

سيد هادي نژاد حسينيان  درگفتگوي اختصاصي با خبرنگار اقتصادي"مهر" درباره آخرين وضعيت  خط لوله صلح گفت : با توجه به اينكه منفعت اقتصادي خط لوله صلح بالاست، به اعتقاد من خيلي سخت است كه بگوييم هندي ها تحت فشار سياسي از اين خط لوله كنار بكشند.

 

وي افزود : ممكن است احداث خط لوله صلح به دليل اين فشارها كمي به تاخير بيافتد اما انجام نشدن آن را بعيد مي دانم .

 

نژادحسينيان با اشاره به مذاكرات با پاكستاني ها نيز گفت : درصورتي كه در پروژه خط لوله صلح با هندي ها به نتيجه نرسيم از پايان خردادماه جاري مذاكره با پاكستاني ها را نيز آغاز مي كنيم .

 

معاون وزير نفت درباره قيمت گاز گفت : هنوز با پاكستاني ها بر سر قيمت گاز اختلاف داريم اما بايد در اين باره مذاكرات به نتيجه برسد .

 

به گزارش  مهر ، وزير نفت نيز پيش ازاين درباره خط لوله صلح گفته است : از آنجا كه قيمت مهمترين عامل مذاكره با هندي و به خصوص پاكستاني ها محسوب مي شود درنتيجه منافع ايران در اين باره بايد كاملا تامين شود .

 

نژاد حسينيان درباره اعزام يك هيئت ايراني به چين براي نهايي كردن قرارداد عظيم 100 ميليارد دلاري نفت و گاز ايران و چين گفت : قرار است هيئتي به كشور چين اعزام شود اما تاريخ دقيق آن مشخص نيست .

 

کد خبر 336961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha