علي كريمي هافبك تيم ملي ايران درگفت و گوي اختصاصي با خبرنگار اعزامي "مهر" به مسابقات جام جهاني 2006گفت: بازيكنان ما شرايط خوبي دارند و از نظر بدني هم مشكل خاصي وجود ندارد و شرايط جسماني و روحي همه خوب است واميدورايم با اين وضعيت نتيجه خوبي را مقابل مكزيك رقم بزنيم .
وي در پاسخ به سوال خبرنگار "مهر" در خصوص مصاحبه عليه برانكو گفت : من صحبتي در اين باره نكرده ام و نمي دانم اين شايعات از كجا منتشر شده است و تمامي آنها را تكذيب مي كنم.
علي كريمي ادامه داد: خودم مي دانم كه درچنين شرايطي عليه تيم ملي نبايد صحبت كرد و تمام هدفم اين است تا براي تيم بازيكن مفيد وموثرباشم.
وي با بيان اينكه به طوركامل در تمرينات جدي نبوده ام اظهار داشت : هرچند در تمرينات فشار زيادي به روي خودم نيارودم اما در بازي اين فشار را مي آورم تا بتوانم با تمام وجود بازي كرده و مهره موثري براي تيم ملي باشم.
نظر شما