پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آبان ۱۳۸۲، ۱۰:۳۵

مدير كل اداره مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ در گفتگو با " مهر " خبر داد:

دستگيري 95 قاچاقچي مواد مخدر در مهرماه

دستگيري  95 قاچاقچي مواد مخدر در مهرماه

مدير كل اداره مبارزه با موادمخدر فرماندهي تهران بزرگ گفت: 95 قاچاقچي مواد مخدر در طول مهرماه سال جاري در سطح تهران بزرگ اعم از شميرانات ، صادقيه ، هفت حوض نارمك، شهرري دستگير و تحويل مراجع قضايي شدند.

سردار قدرت الله محمودي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اعلام اين مطلب افزود: ماموران مبارزه با موادمخدر فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در طول ماه گذشته با متلاشي 15 باند توزيع و قاچاق مواد مخدر موفق به كشف 253 كيلو ترياك ، 70 كيلو گرم حشيش و 27 كيلو هرويين و انواع مخدر شده اند.

به گفته وي در طي اين عمليات ها در مجموع 4315 نفر دستگير شده اند كه از اين تعداد 95 نفر قاچاقچي، يك هزار و 213 نفر تو.زيع كننده ، 239 نفر نگهدارنده ، 562 نفر حمل كننده و در نهايت دو هزار و 404 نفر نيز معتاد بوده اند.

مدير كل اداره مبارزه با مواد مخدر فرماندهي انتظامي تهران بزرگ اظهار داشت: جداي از طرح هاي روزانه جمع آوري معتادان ولگرد توسط پايگاهها و كلانتري هاي سطح شهر، هر هفته يك بار با كمك نيروهاي يگان ويژه به منظور تامين امنيت بيشتر براي شهروندان تهراني طرح ويژه پاكسازي نقاط آلوده در يكي از محلات تهران به اجرا در مي آيد و تاكنون در هرنوبت حدود 700 نفر دستگير و به مراجع قضايي تحويل داده شدند. 

 

کد خبر 33755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha