به گزارش خبرگزاري "مهر"، مشير المصري سخنگوي جنبش حماس در گفتگو با خبرگزاري فرانسه گفت: دعوت به همه پرسي كودتايي عليه اراده فلسطيني و رويگرداني از قانون و اعلام شكاف و تقسيم تاريخي براي ملت فلسطين و فرار از گفتگو است.
وي افزود: همه پرسي مردود است و در نتيجه همه ابزارهاي قانوني را براي جلوگيري از اجراي آن اتخاذ خواهيم كرد.
ابومازن امروز به صورت رسمي چهارم مرداد را روز برگزاري همه پرسي بر سر سند اسيران فلسطيني اعلام كرد.
به گزارش "مهر"، اين سند به امضاي رهبران گروه هاي مختلف فلسطيني كه دربند رژيم صهيونيستي هستند، رسيده است. اين سند همچنين به طور ضمني بر توقف عمليات ها در اسرائيل و به رسميت شناختن رژيم صهيونيستي به طور غير مستقيم و تلويحي تاكيد دارد.
درگفتگوهاي اخيري كه بين گروه هاي فلسطيني انجام شد، جنبش حماس با اين سند مخالفت كرد، اما ابومازن به گروههاي فلسطيني فرصت داد تا ظرف 10 روز اختلافات را حل كنند و در غير اين صورت مسائل مورد اختلاف به همه پرسي گذارده مي شود.
سه شنبه گذشته شش ژوئن (16 خرداد) مهلت 10 روزه ابومازن به اتمام رسيد و بنا به درخواست گروه هاي فلسطيني ازجمله حماس ابومازن اين مهلت را تا چند روزديگر تمديد كرد.
نظر شما