پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ خرداد ۱۳۸۵، ۷:۵۷

هر تهراني روزانه 600 گرم آلاينده تنفس مي كند / آلودگي هوا در كشور امسال 8 ميليارد دلار خسارت به دنبال دارد

هر تهراني روزانه 600 گرم آلاينده تنفس مي كند / آلودگي هوا در كشور امسال 8 ميليارد دلار خسارت به دنبال دارد

مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران با بيان اينكه هر شهروند تهراني روزانه 600 گرم انواع آلاينده را تنفس مي كند ، گفت: بر اساس اعلام بانك جهاني ، خسارت آلودگي هوا در كشور طي سال جاري 8 ميليارد دلار پيش بيني مي شود.

دكتر يوسف رشيدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: بر اساس تحقيقات صورت گرفته مرگ و مير ناشي از آلودگي هوا بيش از 4 برابر نرخ مرگ و مير ناشي از ايدز ، 6/2 برابر نرخ مرگ و مير ناشي از سرطان خون و 5/1 برابر تلفات ناشي از تصادفات رانندگي است .

وي با اشاره به 9/3 ميليارد دلار خسارت ناشي از آلودگي هواي تهران در سال 83 اظهار داشت : در صورت ادامه روند كنوني اين رقم در سال 98 به 1/9 ميليارد دلار خواهد رسيد .

رشيدي با بيان اينكه اثرات سوء آلودگي هوا بر روي اقشار آسيب پذير مانند كودكان و بيماران قلبي و تنفسي  بسيار سريع ظاهر مي شود ، تصريح كرد: اثرات مخرب آلودگي هوا در مورد افراد عادي به سرعت بروز پيدا نكرده و در طولاني مدت آشكار مي شود به همين دليل حساسيت چنداني را بر نمي انگيزد در صورتيكه بايد حتي در مواقع عادي نيز حساسيتها نسبت به معضل آلودگي هوا بالا باشد . 
 

کد خبر 337706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha