پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ خرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۰۶

/ گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به جام جهاني - 57 /

گزارش اختصاصي "مهر" از شرايط نامناسب تماشاگران ايراني در آلمان/ گروه تورهاي ورزشي به وعده هايش عمل نكرده است

گزارش اختصاصي "مهر" از شرايط نامناسب تماشاگران ايراني در آلمان/ گروه تورهاي ورزشي به وعده هايش عمل نكرده است

در حاليكه تماشاگران اكثر كشورهاي شركت كننده در رقابتهاي جام جهاني با بهترين شرايط و به طور رايگان به آلمان آمده اند اما تماشاگران ايراني علي رغم مبلغي بالاي چهار ميليون تومان در شرايط نامطلوبي بسر مي برند.

به گزارش خبرنگار اعزامي " مهر" به آلمان، چند ماه قبل از آغاز رقابتهاي جام جهاني فدراسيون فوتبال مزايده اي برگزار كرد تا تور اعزام تماشاگران ايراني را به يكي از آژانس هاي معتبر واگذار كند. در اين مزايده كه ظاهرا شركت كنندگان زيادي هم نداشت گروه تورهاي ورزشي به مديريت اكبر غمخوار مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس برنده شد.

 

پس از اين انتخاب گروه تورهاي ورزشي با درج آگهي هاي بسيار از علاقمندان به فوتبال خواست براي تماشاي ديدارهاي تيم ملي در اين تورها ثبت نام كنند. درابتدا قرار بود هر تماشاگر براي رفتن به آلمان و تماشاي ديدارهاي تيم ملي مبلغي نزديك به 4 ميليون و 750 هزار تومان بپردازد كه  پس از پيگيريهاي رسانه هاي مختلف اين مبلغ تا 4 ميليون و 100 هزار تومان تقليل يافت كه قرار بود از اين مبلع يك ميليون تومان در اختيار فدراسيون فوتبال قرار گيرد.


به هر حال در حاليكه مسئولان گروه تورهاي ورزشي انتظار داشتند علاقمندان به فوتبال از اين تور استقبال خوبي به عمل بياورند اما تا فاصله چند هفته مانده به شروع  مسابقات عملا اين انتظار برآورده نشد تا اكبرغمخوار با دعوت از خبرنگاران رسانه هاي مختلف در نشستي خبري مجددا از مردم دعوت كند كه تا پايان مهلت تعيين شده نسبت به ثبت نام اقدام كنند.
علي رغم برگزاري اين نشست خبري بازهم استقبال خوبي به عمل نيامد و براساس اعلام غمخوار حدود 800 تماشاگر ايراني علاقمند به فوتبال براي تماشاي ديدارها تيم ملي در گروه تورها ورزشي ثبت نام كردند. در ابتدا كليه هزينه هاي اين سفر از قبيل تهيه ويزا ، بليت مسابقات ، اسكان و ترانسفر برعهده گروه تورهاي ورزشي بود اما ظاهرا پس از پايان مهلت مقرر فيفا اين تعهدات تا حدودي ناديده گرفته شده است.

 

براساس گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به آلمان پس از ديدار اول تيم ملي فوتبال كشورمان برابر مكزيك گروهي از تماشاگران ايراني كه با گروه تورهاي ورزشي عازم آلمان شده بودند از وضعيت موجود ابراز ناراحتي نمودند و اعلام كردند اين تورها به تعهدات خود عمل نكرده اند.
اين گروه تماشاگران كه پس از پايان بازي قصد بازگشت به هتل محل اقامت خود را داشتند از مسئولان ورزش خواستند تا به اين وضعيت نابسامان رسيدگي كنند.


يكي  از اعضاي اين گروه كه خواست نامي از او برده نشود با ابراز ناراحتي از بي توجهي مسئول گروه تورهاي ورزشي به خبرنگار " مهر" گفت‌: متاسفانه مسئولان تورهاي ورزشي به اكثر تعهدات خود عمل نكرده اند. قبلا به ما گفته بودند درهتل پنج ستاره اقامت خواهيم داشت اما حالا كه به آلمان آمده ايم درهتلي كه فكر مي كنم درجه سه هم نباشد اسكان داريم و براي رفت و آمد به فرانكفورت با مشكل مواجه هستيم. ما 30 كيلومتر بيرون از شهر فرانكفورت هستيم و شرايط خوبي نداريم.

يكي ديگر از مسافران گروه تورهاي ورزشي با انتقاد از سرويس هاي بهداشتي هتل مي گويد: من در تعجب آقاياني كه خودشان مسلمان هستند چطورحاضر شده اند چنين هتلي را بگيرند كه سرويس هاي بهداشتي مناسبي ندارد و مسافران براي طهارت با مشكل مواجه هستند.

 

فضاي محدود و بسته  اتاق ها يكي ديگر از موارد مورد انتقاد تماشاگران ايراني است. مرد ميانسالي در اين مورد مي گويد: اتاق هاي ما يك تخته است اما بايد سه نفر در يك اتاق اقامت داشته باشد كه اين امر نيز اجازه استراحت مناسب را به ما نمي دهدو مشكلاتي را بوجد آورده است. ضمن اينكه قبلا قرار بود در اين هتل سه وعده غذايي به ما بدهند كه فعلا اينطور نبوده و تنها صبحانه به طور رايگان دراختيار ما قرار مي گيرد و از ناهار و شام خبري نيست.

 

بليت مسابقات تيم ملي هم از ديگر موارديست كه مورد انتقاد تماشاگران اعزامي از ايران قرارگرفت. يكي از اين تماشاگران در اين مورد به خبرنگار اعزامي " مهر" گفت: قبل از حضور در جام جهاني براي هر بليت از ما 100 يورو دريافت كرده بودند و قرار بود در جايگاه مناسبي بنشينيم اين در حالي بود كه بليت هاي معمولي 35 يورويي بودند. اما زماني كه براي تماشاي بازي اول برابر مكزيك به ورزشگاه رفتيم متوجه شديم كه  علي رغم پرداخت هزينه 100 يورويي بايد در جايگاهي بنشينيم كه بليت هاي 35 يورويي داشته است.

کد خبر 338963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha