به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازروزنامه واشنگتن پست، اين درحالي است كه همكاران "ميشل گرسون" براين باورند كه استعفاي وي حفره اي را در كاخ سفيد و دراين زمان حساس ايجاد مي كند.
گرسون در مصاحبه اي گفت كه وي با بوش در مورد اين مسئله به مدت چند ماه گفتگو كرده است، اما منتظر بوده تا موقعيت سياسي كاخ سفيد تا حدي با ثبات شود.
وي تصريح كرد:"به نظر مي رسد كه هم اكنون زمان مناسبي است و اوضاع تا حدي به طرف مسير قبلي خود باز مي گردد. برخي امور كه من نگران آن بودم در مسير خوبي در جريان هستند."
گرسون از زماني كه براي اولين بار در سال 1991 به عنوان نويسنده اصلي سخنراني هاي بوش به مبارزات رياست جمهوري پيوست،يكي از مهمترين شخصيتهاي نزديك بوش بوده و يكي از سه تا چهارمشاور نزديك بوش بوده است .
وي علاوه بر شكل دهي لحن و زبان رياست جمهوري مسير آن را نيز تعيين كرد. وي شكل دهنده دكترين بوش مبني بر اين موضوع است كه " توسعه دموكراسي هدف اساسي سياست خارجي آمريكا است". وي همچنين يك نهضت شخصي را براي سرمايه گذاري چند ميليارد دلاري در جهت مبارزه با ايدز، مالاريا و فقر در سراسر جهان به راه انداخت.
گرسون 42 ساله همان كسي است كه پيش نويس سخنراني سالانه بوش و برچسب " محور شيطان" بر عراق، ايران و كره شمالي را طراحي كرد.
نظر شما