به گزارش خبرنگار "مهر" دراين ديدار كه در ورزشگاه جام جهاني فرانكفورت آلمان با قضاوت سه داور فرانسوي برگزار شد تيم ملي فوتبال كشورمان در نيمه اول در مقابل پرتغال به تساوي بدون گل دست يافت.
دراين ديدار تيم ملي با يك مهاجم و روي ضد حملات روي دروازه پرتغال حمله كرد كه دراين ميان در چند نوبت مدافعان پرتغال روي حركات تيموريان و مهدوي كيا غافل گير شدند.
در وقت اول تيم فوتبال كشورمان در ضربات ايستگاهي نيز درچند نوبت دروازه پرتغال را به خطر انداخت كه مدافعان پرتغال به خوبي اين حملات را دفع كردند.
در مقابل تيم پرتغال كه با تمام نفرات اصلي خود به ميدان آمده بود علاوه براينكه دقايق بيشتري توپ و ميدان را در اختيار داشت نتوانست توپ را وارد دروازه ايران كند.
در دقيقه 14 واكنش شجاعانه ميرزاپور روي ضربه دكو يك موقعيت حساس را از پرتغال گرفت دقايقي بعد كارواليو از راه دور دروازه ايران راهدف گرفت كه توپ با فاصله كمي از كنار دروازه ميرزاپور به بيرون رفت.
دقيقه 31 پاس خوب وحيد هاشيمان پشت مدافعان پرتغال به تيموريان رسيد كه او در موقعيت تك به تك با دروازبان توپ را به تير دروازه زد اما داور اين صحنه را آفسايد اعلام كرد.
دقيقه 34 ضربه كريستين رونالدو را حسين كعبي روي خط دروازه كنترل كرد و برگشت داد دقايقي بعد همين بازيكن با حركتي انفرادي و تماشايي مي رفت تا دروازه تيم ايران را باز كند كه توپ با فاصله اندكي به بيرون رفت.
تا پايان نيمه اول تيم ايران به خوبي حملات تيم پرتغال را دفع كرد تا اين نيمه بدون گل سپري شود.
در نيمه اول جواد نكونام و مهرزاد معدنچي ازايران و پائولتا از پرتغال از داور كارت زرد دريافت كردند.
نظر شما