پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ خرداد ۱۳۸۵، ۱۴:۵۳

حلقه ايده در راديو جوان شكل مي‌گيرد

دفتر طرح و برنامه شبكه راديويي جوان با برگزاري جلساتي با عنوان حلقه ايده از حضور برنامه‌سازان خود در فرآيند تصميم‌سازي بهره مي‌گيرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"‏، حلقه ايده از مدتي پيش در راديو جوان شكل گرفت و اكنون بعد از توقفي كوتاه جلسات آن مجدداَ برگزار مي شود. علاوه بر آن به دليل تعدد اعضاء جلسات به صورت صنفي و با اعضاء چرخشي برگزار مي شود تا تعداد بيشتري از كاركنان راديو جوان در فرآيند تصميم گيري دخيل باشند.

ايجاد مديريت مشاركتي از طريق حضور عوامل برنامه ساز در فرآيند تصميم سازي مهم ترين هدف برگزاري حلقه ايده است. همچنين برگزاري كارگاههاي آموزشي سردبيران از ديگر فعاليت هاي دفتر طرح و برنامه جوان است كه هفته اي يكبار با هدف ارتقاء سطح آگاهي‏، دانش افزايي و به روز شدن آگاهي هاي اجتماعي سياسي سردبيران تشكيل مي شود.

در اين كارگاههاي آموزشي يكي از اساتيد و كارشناسان راديو حضور دارند. همچنين دومين جلسه كارگاههاي آموزشي سردبيران با حضور حسن خجسته معاون صدا فردا برگزار مي شود.

کد خبر 341297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha