دكتر سيد علي كشاورز در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: مصرف كنسروهاي غذايي با داشتن روغن و چربي زياد به ويژه در جوامعي نظير جامعه ايران كه مردم آن از تحرك كمتري برخوردار بوده و اغلب در برنامه روزانه خود ورزش را قرار نمي دهند ، مي تواند باعث چاقي مفرط و بروز بيماري هاي ناشي از چاقي شود.
وي اظهار داشت: كنسروهاي مواد غذايي در صورتي كه به صورت بسته بندي استريل باشد ، در مورد مصرف آنها نگراني وجود ندارد. چون اگر استريل شده باشد ، ديگر ضرورتي به اضافه كردن مواد شميايي ندارد.
اين متخصص تغذيه گفت: اگر چه كنسروهاي مواد غذايي ارزش غذايي خود را دارد اما به لحاظ اينكه هنگام بسته شدن در قوطي كنسرو با سرب ، مقداري مواد شيمايي وارد مواد غذايي مي شود ، مي تواند مشكل زا باشد.
وي تصريح كرد: بايد در مورد مصرف كنسروهاي گوشتي كه بر اساس ضرورت داراي افزودني هايي است كه مي تواند به بدن آسيب وارد كند ، احتياط كرده و ميزان مصرف آن را كاهش داد.
كشاورز با بيان اينكه استفاده بي رويه از مواد غذايي آماده نظير سوسيس و كالباس موجب ابتلاي سرطان در مصرف كنندگان آن شود ، گفت: مواد غذايي طبيعي به لحاظ ارزش غذايي و سلامتي بسيار مفيدتر از غذاهاي كنسرو شده به روش صنعتي است.
وي گفت: در صورت استريل بودن كنسروهاي مواد غذايي ، نيازي به استفاده از مواد نگهدارنده براي سالم ماندن مواد غذايي كنسرو شده نيست ، چون اين مواد نگهدارنده نوعي مواد شيميايي هستند.
نظر شما