رامين پاشايي فام در گفتگو با خبرنگار اقتصادي "مهر" با بيان اينكه اعتبارات در نظز گرفته شده براي دستگاهها متناسب با پيشرفت آنها اختصاص مي يابد، تصريح كرد : در صورتيكه دستگاهي با پيشرفت در انجام پروژه ها مواجه نباشد تخصيصي نيز انجام نخواهد شد .
وي با اشاره به اينكه ممكن است تخصيص ها موجب بر هم زدن بازار شود، افزود : دولت برنامههايي را اتخاذ كرده است كه اين اتفاق نيفتد و اميدواريم با تخصيص اعتبارات به موقع بتوانيم طرحهاي عمراني فعلي را به سرانجام برسانيم.
مديركل دفتر اقتصاد كلان سازمان مديريت و برنامه ريزي توضيح داد: با تخصيص بيش از اندازه ممكن است يك تقاضاي انباشته سريعي را وارد بازار كنيم. به عبارت ديگر، پرداخت پول به يك دستگاه به يكباره باعث مي شود كه اين دستگاه اين مبلغ را براي خريد تجهيزات وارد بازار كرده و در عمل باعث افزايش قيمت كالاها ي عمومي شود. در عين حال، در صورتي كه اين دستگاه مي توانست در طول سال تقاضاي دريافت كالاها را داشته باشد و در واقع اين اقدام باعث متضرر شدن مصرف كننده دستگاه هاي دولتي كه اعتبار براي آن در نظر گرفته شده شود.
پاشايي فام با بيان اينكه دفتر تلفيق سازمان مديريت و برنامه ريزي در حال بررسي اينگونه تخصيص ها است، افزود : در حال حاضر 50 درصد تخصيص انجام شده اما به صورت مانيتورينگ كارها انجام مي شود تا چنانچه در دستگاهي پيشرفتي وجود ندارد پول ها چندان بلوكه نشود .
وي گفت : دولت به دنبال انجام كارهاي عمراني خود است ضمن اينكه به مسئله توليد نيز توجه دارد . وي طولاني شدن دوره اجراي پروژه ها را باعث لطمات سنگين و افزايش قيمت تمام شده دانست.
مديركل دفتر اقتصاد كلان سازمان مديريت و برنامه ريزي تاكيد كرد: بودجه عملياتي مي تواند در اجراي به موقع طرحهاي عمراني و نحوه تخصيص اعتبارات بسيار موثر واقع شود.
نظر شما