پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۵:۱۵

/ طي يك هفته گذشته در مشهد /

41 كودك خياباني جمع آوري شدند

مديركل بهزيستي خراسان رضوي گفت: 41 كودك خياباني با همكاري نيروي انتظامي و شهرداي ، از سطح شهر مشهد جمع آوري شدند.

مهدي عليپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد ، اظهار داشت: اين طرح كه از بيستم خرداد ماه جاري به مدت يك هفته صورت گرفت ، 41 كودك جمع آوري شده اند كه از اين تعداد 33 افغاني و 8 ايراني پذيرش شده اند.

وي در ادامه افزود : در اجراي اين طرح تيمي متشكل از مددكار اجتماعي ، پرستار ، پزشك و مشاور برنامه درماني و روان كاوي و مشاور را بر عهده دارند  و خدمات لازم را اين كودكان ارائه مي كنند.

مديركل بهزيستي خراسان رضوي در مورد كودكان خياباني افغاني اظهار داشت : كودكان خياباني افغاني به اداره اتباع يا به خانوده هاي آنها معرفي مي شوند تا تصميمات لازم از سوي اين اداره اتخاذ گردد.

عليپور اظهار داشت : اين كودكان به مدت 21 روز در مركز صدف نگهداري مي شوند و اگر نياز بود به مراكز شبانه روزي ديگر براي نگهداري 6 ماه تا يك سال وارد مي شوند.

وي سن اين كودكان را زير 18 سال دانست و افزود : اكثر كودكان خياباني جمع آوري شده پسر هستند و تعداد محدودي را دختران تشكيل مي دهند.

کد خبر 342652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha