پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ تیر ۱۳۸۵، ۱۴:۰۴

سردار احمدي مقدم خبر داد :

1400 پرونده تخلف ماموران انتظامي منجر به انفصال از خدمت شد / افزايش 100 درصدي كشفيات سوخت قاچاق در كشور

1400 پرونده تخلف ماموران انتظامي منجر به انفصال از خدمت شد / افزايش 100 درصدي كشفيات سوخت قاچاق در كشور

فرمانده نيروي انتظامي گفت: در سال گذشته يك هزار و 800 پرونده ماموران متخلف نيروي انتظامي مورد بررسي قرار گرفت كه يك هزار و 400 پرونده در اين زمينه منجر به انفصال از خدمت شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، سردار اسماعيل احمدي مقدم طي يك نشست مطبوعاتي درحاشيه همايش مشترك  قوه قضائيه با نيروي انتظامي به خبرنگاران گفت : آمارهاي شكايت هاي مردمي در مورد رفتارهاي بد و نامتناسب ماموران نيروي انتظامي روند نزولي داشته است.

وي اظهارداشت : دستگاه قضايي و دفتر مقام معظم رهبري نسبت به اين شكايت ها حساس هستند و درمورد تك تك اين پرونده ها از ما پاسخگويي مي خواهند ، بنابراين رفتار بد نيروهاي انتظامي به شدت كنترل شده است كه دراين زمينه تلفن 197 براي مردم در نظر گرفته شده تا مردم شكايت هاي خود را مطرح كنند.

احمدي مقدم درخصوص قاچاق سوخت گفت: ارزان بودن گازوئيل در كشورموجب بروزتخلفاتي شده است به گونه اي كه با اوراق جعلي يا تباني هاي صورت گرفته با برخي افراد، اين اتفاقات در كشور رخ مي دهد.

وي با بيان اينكه درسال 1384كشفيات سوخت  قاچاق بيش از 100درصد افزايش داشته است، گفت : نظارت بر توزيع، كارت هوشمند سوخت و قيمت گذاري مناسب در اين زمينه تا حد زيادي اين مسئله را ساماندهي مي دهد.

فرمانده نيروي انتظامي درمورد معضل مواد مخدرومعتادان، گفت: مسئله مواد مخدربسيار پيچيده است چون نيمي ازمحكوميت ها  در دستگاه هاي قضايي به مواد مخدر مربوط مي شود.

وي با اشاره به گسترش بيماريهاي عفوني نظير ايدز و هپاتيت از طريق معتادان رها شده در جامعه، گفت : اردوگاه هاي شفق را از سازمان بهزيستي گرفته و به طرح جمع آوري معتادان پرخطر و ولگرد اختصاص داديم.

فرمانده نيروي انتظامي گفت: حدود 3 هزار معتاد پرخطردرسطح جامعه رها هستند كه فقط 500 تا 600 نفر آنان در اردوگاه هاي شفق نگهداري مي شوند و بقيه به زندان فرستاده مي شوند.

وي با بيان اينكه به معتاد بايد نگاه درماني داشت نه جرم زدايي، زيرا با درمان بيماري آنان، جرم هم ازبين مي رود، اظهار داشت : اعتياد و مواد مخدر مشكلي جهاني است و روند كشفيات نيروي انتظامي در اين زمينه و ناخالصي هاي موجود در مواد مخدرعرضه شده ، مرگ و مير معتادان بر اثر سوء مصرف را افزايش داده است .

فرمانده نيروي انتظامي از مرگ و مير سالانه 5 هزار و 300 نفر معتاد در كشور خبر داد و گفت: مسئولان در صدد پررنگ تر كردن شاخص كاهش گرايش به اعتياد هستند كه هم اكنون اين شاخص ها در حال ظهور است. 

کد خبر 343200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha