غلامرضا بصيري پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد افزود: مبارزه با مفاسد اداري در شهرداري با هدف احقاق حقوق شهروندان و حفظ حرمت و كرامت انساني كاركنان زحمتكش و صديق اين سازمان صورت مي گيرد.
نايب رئيس شوراي شهر مشهد اظهار داشت: شيوه هاي فساد اداري مانند اخذ رشوه ، پارتي بازي ، رانت خواري و... كاملا تغيير يافته است.
وي با بيان اينكه مبارزه جدي با فساد ، تبعيض ، ارتشاء و پارتي بازي در نظام اداري به ويژه شهرداري ها امر مباركي است ، گفت: مبارزه با فساد اداري بايد نظام مند ، جدي ، پايدار و مستمر باشد.
نايب رئيس شوراي شهر مشهد خاطر نشان ساخت: براي چنين حركتي بايد مكانيزم عملي طراحي شود تا زمينه ارتشاء و فساد براي هميشه در نظام اداري از بين برود.
وي با اشاره به گزارش مديريت حوزه شهردار و حراست شهرداري مشهد در رابطه با مبارزه جدي با فساد اداري ، گفت: مبارزه با فساد در شهرداري آغاز و محيط براي كاركنان متخلف نا امن و قرمز شده است.
بصيري پور افزود: شوراي شهر مشهد از حركت هايي كه منجر به سالم سازي فضاي اداري شهرداري مي شود حمايت و پشتيباني مي كند.
نظر شما